merhaba. reglime 6 gün kala 2 gün süren ama sadece peçeteyle sildiğimde 2-3 kere gelen kahverengi lekelenmem oldu ve bitti. şuan reglime 4 gün var ve sol kasıkta batma, regl olacakmış gibi bel ağrısı, göğüslerde gittikçe belirginleşen mavi damarlar ve şişme var. ayrıca iştahım çok arttı. yumurtlamadan 1 gün önce cinsel ilişki oldu ve üzerinden 11 gün geçti ve testim bu şekilde çıktı. sizce hamile miyim?
ve normalde lekelenmem olduğu zaman 2-3 saat içerisinde reglim gelirdi. yaşadığım şey gerçekten yerleşme kanaması olabilir mi ve regle 2 gün kala kan tahlili yaptırsam doğru sonuç alır mıyım?
telefondan yakınlaştırıp baktığımda çizgi belli oluyor aslında ama bilemedim ki yerleşme kanaması ihtimali olabilir çünkü asla adetimden 6 gün öncesinde lekelenmem olmaz, olursa 1-2 gün kala olur ve akşamı sökülürüm. ayrıca şuan kasıklarımda sancı var. ne yapmam gerekiyor sizce?
telefondan yakınlaştırıp baktığımda çizgi belli oluyor aslında ama bilemedim ki yerleşme kanaması ihtimali olabilir çünkü asla adetimden 6 gün öncesinde lekelenmem olmaz, olursa 1-2 gün kala olur ve akşamı sökülürüm. ayrıca şuan kasıklarımda sancı var. ne yapmam gerekiyor sizce?