Yerleşme kanaması yaşamadan hamile kalan oldu mu

Ortan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
226
90
48
34
Merhabalar adeti 6-7 gün geçip de yerleşme kanaması yaşamadan hamile kaldığını öğrenen var mı ?

ben yasamadim oyle bir kanama adetiniz gectiyse hcg testinde cikar kan verin direkt veya hazir kitlerden kullanin

ben yasamadim oyle bir kanama adetiniz gectiyse hcg testinde cikar kan verin direkt veya hazir kitlerden kullanin
Şuan adetim gecikeli 5 gün oldu 2 gün önce yaptım kaset test negatif çıktı hamilelik yada adet belirtlerim 1 hafta önce yok oldu sadece ara ara ya sol yada sağ kasigima birden bir sancı giriyor

uzman degilim ama hamilelik belirtileri genelde adet belirtilerine cok benzer seyler oluyor ayirt edilmesi zor o yonden herkesde farkli bir durum gozlenebilir. adetiniz gectiyse az da olsa artis vardir kan testi yaptirmaniz en dogrusu burdan kimse size bir sonuc veremez herkeste de farkli bir durum olusmus olabilir. standart bir durum soz konusu degil cunki.

uzman degilim ama hamilelik belirtileri genelde adet belirtilerine cok benzer seyler oluyor ayirt edilmesi zor o yonden herkesde farkli bir durum gozlenebilir. adetiniz gectiyse az da olsa artis vardir kan testi yaptirmaniz en dogrusu burdan kimse size bir sonuc veremez herkeste de farkli bir durum olusmus olabilir. standart bir durum soz konusu degil cunki.
Cuma gününü bekliyorum 7 günde varsa çıkar yoksa da yoktur. Evet herkeste farklı ama aynı şeyleri yaşayan bir iki kişide olsa aynı oluyor .

Back
X