- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
- Konu Sahibi cheesecake-im
- #1
Kızlar merhaba yerlesme kanaması yaşayanlar miktar ve rengi nasıldı? Testte pozitif ne zaman gördünüz??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de dün leke geldi adete 3 gün varken benim de testler negatifBenim yeğenimin adete 4 gün kala lekesi geldi kahverengi ayin 27 sinde geldi ayın 3unde yaptik negatif şuan hala beklemedeyiz adeti geçti ama test negatif
Bekliycez mecburen biraz zaman geçsin bakalım üstünden inşallah vardır her isteyene Rabbim versinBenim de dün leke geldi adete 3 gün varken benim de testler negatif![]()
Amin inşallah evet beklemekten baska care yokBekliycez mecburen biraz zaman geçsin bakalım üstünden inşallah vardır her isteyene Rabbim versin
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sağlıkla bebeğinizi kucaginiza alin insallah ❤Adete 5 gün kala yerleşme kanaması oldu kahverengi lekelenme şeklinde. Adete 1 gün kala test yaptım pozitif çıktı.
Rica ederim. Amin inşallah, Rabbim size ve isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin inşallahTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sağlıkla bebeğinizi kucaginiza alin insallah ❤
Aminnn ❤❤Rica ederim. Amin inşallah, Rabbim size ve isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin inşallah![]()
Hayrlı olsn sağlıkla kucağına al inşallah Hamikelkte kanamadan çok korkuyorm ve hiç istemiyrm 2 düşük yapınca yoğunmu oldu yerlşme knaman nasılki regl olmuşm gbi geliyr ama 1 hafta öne gelmeside tuaf hiç böyle olmamıştı ve beklemekten başka çarem yok galiba :)Adet günü kan verdim pozitif çıktı. 3 4 gün sonra yerleşmeyi yaşadım. Kişiden kişiye değişiyor bence
Regl kadar değildi iki damla ondan 2 hafta sonra ara ara lekelenme oldu kanama geçirdim. Çok şükür bı zamana grldik.Hayrlı olsn sağlıkla kucağına al inşallah Hamikelkte kanamadan çok korkuyorm ve hiç istemiyrm 2 düşük yapınca yoğunmu oldu yerlşme knaman nasılki regl olmuşm gbi geliyr ama 1 hafta öne gelmeside tuaf hiç böyle olmamıştı ve beklemekten başka çarem yok galiba :)
Miktari ve rengi nasıl canim?arkdaşlr hayatım boyunca hiç adetim 1 hafta öne çekilmedi hep düzenli adet olurum hep ayın 15 inde gebelik belirtileride yok test yaptım tek çizgi çıktı bu adetmi yerleşme kanamasımıdır sizce bu kadar erkene çekilince ne olduğuna karar veremedim
Ne kadar sürdü canim?Benim de adete 5 gun kala kahverengi lekelenmem oldu. yerleşme kanamasi mi yoksa baska bir sey mi bilmiyorum. benim de adetime 1 gun var ve yerlesmeden ne kadar sure sonra hcg hormonu idrara gecer onu merak ediyorum. bu konuda bilgisi olan birileri varsa ve bilgilendirme yaparsan süper olur.
sadece bir kere camasirimda gordum bir daha gelmedi.Ne kadar sürdü canim?
Canm şimdi kesinleşti regli oldum öne cekilme sebebide ameliyt olmştm ondan galiba şimdi anladm nedenini:)Miktari ve rengi nasıl canim?
Çok canm regli kanaması :) birdahaki aya artık :)Miktari ve rengi nasıl canim?