• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar pozitifi ne zaman gördünüz????

Yerleşme kanaması mıydı tam emin değilim ama adetimden 1 hafta önce kanama yaşadım hep pembe akıntı gibiydi hiç kıpkırmızı olmadı kahverengiye döndü 2 gün sürdü geçti. Adetim geçtikten 4 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim ama 2 ay boyunca ara ara kanamaların sürdü

Yerleşme kanaması mıydı tam emin değilim ama adetimden 1 hafta önce kanama yaşadım hep pembe akıntı gibiydi hiç kıpkırmızı olmadı kahverengiye döndü 2 gün sürdü geçti. Adetim geçtikten 4 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim ama 2 ay boyunca ara ara kanamaların sürdü
Teşekkürler insallah bizimki de yerlesmedendir

Canım benim bu ayın 5 6sında açık kahve akıntı geldi 8inde testte baya kırmızı pozitif çıktı.Bat 10Aralık yani bugün ama yerleşme kanaması mı emin değilm.
Evet seninki yerlesme kanaması belli ki benim de bat yarin ama testlerde net bisey yok :(

Gunaydin kizlar benim bat 13 aralikti 23 kasimda catlatma ignesi oldum
Dun ilk kahrengi akintim oldu leke yani cok aiddetli kasik agrik vardi uatakta kıvranıyodm resmen tekrar gittigimde taze kan gibi bisey geldi kusura bakmayn lutfen boyke acik acik konusuyorum suanda regl gibi kanamam var ben pkoluyum hayatim boyunca hic ilacsiz adet olmazdim ustelik erken geldi cok saskinim ve hala agrilarim var

Gunaydin kizlar benim bat 13 aralikti 23 kasimda catlatma ignesi oldum
Dun ilk kahrengi akintim oldu leke yani cok aiddetli kasik agrik vardi uatakta kıvranıyodm resmen tekrar gittigimde taze kan gibi bisey geldi kusura bakmayn lutfen boyke acik acik konusuyorum suanda regl gibi kanamam var ben pkoluyum hayatim boyunca hic ilacsiz adet olmazdim ustelik erken geldi cok saskinim ve hala agrilarim var
Igneden kaynaklanıyor olabilir mi canim?? Bu konuda pek bir bilgim yok ama yumurtan erken çatladığı icin erken adet olmuşsundur.

Kızlar merhaba.benimde merak etdiyim bi.şey var.kabızlık çekiyorum 19u afedersiniz ıkınırken kan geldi açık renkli pembe gibi.bu yerleşme kanamasımı sizce diğilsede hamilelikle alakası varmı.adetim 23 aralık

Ben şubatın 25 sinde lekelenme yaşadim sabah (Battan 2-3gün önce) .. aksam yatarken lekelenmeler baya artti adet oldum sandim ped koydum sabah kalktim soluk kahve yine leke gelmis.
Geliyor kesiliyor o şekilde oldu.. sogan suyu icmistim o yapti sandim..
26. gün soluk kahveye döndüğü gün test yaptım pozitifti.. baya da belirgindi çizgi

Bende 15gun soğan kuru kullandim ara arala kahverengi leke gördüm kuru bitirdikten sonra kan akıntım oldu ve kahverengi lekelenme oldu adettime 1hafta var sizce hamile miyim?

Bende aynı soğan kürü yaptım kürün 14 kahverengi lekenemem oldu 15 günü kahverengi ve kırmızı akıntım oldu bugünde bişey görmedim .Adet günümude bir hafta var

Back
X