canım acil gebelik testi yapıyor. Sağlık ocağı da yapıyor diye biliyorum. Ama sonucu ne zaman alırsın bilmiyorum. imkanın varsa özel'de yaptır 1 saate kalmaz sonucu veriyorlarCevabınız için çok teşekkür ederim. Acaba devlet hastanesine gitsem acilde gebelik testi yaparlar mı?
devlet hastanesi acili diyorsanız bilmiyorum sonucu ne zaman veriyor. Ama özel hastane acili 1 saate vermişti banaSağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu gün içinde müsait olmadığım için acile gitsem diye düşündüm ordada bi saate kadar verirler heralde
allah gönlüne göre versin canımSağol canım biraz uzak bana özel ama olmadı özele giderim
Sağol canım biraz uzak bana özel ama olmadı özele giderim
Merhaba canım görüyorum ki hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim df adetime 8 gün var iki günden beri pembe kahverengi karışık leke geliyor. Acaba bu olayı yaşadığın ay mı gebe kaldın? Cvp verirsen çok sevinirim.Bu ay da 9 gün öncesinden geldi kahverengi leke.. geçen ay doktora gittim test negatif çıkmıştı erken leke olur bazen demişti normal. Bu ay da böyleNasıl normal anlamıyorum
Merhaba canım görüyorum ki hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim df adetime 8 gün var iki günden beri pembe kahverengi karışık leke geliyor. Acaba bu olayı yaşadığın ay mı gebe kaldın? Cvp verirsen çok sevinirim.
Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederimBenim de öyle gelmişti. Hatta hamileligimn 18. Haftasına kadar kahverengi leke ara ara geldi
Canım evet öyle olmuştu adete 7 8 gün vardı. 3 günden fazla sürmedi ve rengi kırmızı olmadı hiç hep kahverengiydiMerhaba canım görüyorum ki hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim df adetime 8 gün var iki günden beri pembe kahverengi karışık leke geliyor. Acaba bu olayı yaşadığın ay mı gebe kaldın? Cvp verirsen çok sevinirim.
Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederimSağlıkla kucağına da alırsın inşallah bebeğini. İnşallah benim de öyle olur
Cevabın için teşekkür ederim. Umarım benim ki de öyle olurCanım evet öyle olmuştu adete 7 8 gün vardı. 3 günden fazla sürmedi ve rengi kırmızı olmadı hiç hep kahverengiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?