Yerleşme kanaması yaşayanlar yardım

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Arkadaşlar merhaba öncelikle sayfayı takip ediyordum ama yeni kayıt oldum size sormak istediğim bir şey var.Bu ay adet tarihim 6-7 Eylüldü. Ancak 2 Eylülden beri kahverengi lekelenme oluyor. Sanki adet olacakmışım gibi ağrılarımda var.Rengi kırmızya döner adet olurum diye bekliyorum ama aklımdanda acaba yerleşme kanaması mı diye de düşünmeden edemiyorum. Mide bulantısı ve hafif başdönmesi yaşıyorum sol kasığımda da iki hafta süren bi ağrı yaşamıştım onun dışında belirti sayabileceğim birşey de yok.Sizce bu yerleşme kanaması mıdır bu kadar uzun süre olur mu bu kanama?Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

merhaba ; kimisin bu tarz kanamaları adet oldugu gun kadar yasayabılırmiş kimisi ise hiç yasamazmıs ; ben mesela bat tarıhımde hafıf pembe lekelenmem oldu onun harıcınde hıc yasamadım suan. doktor bu tarz kanamalarda ne olur ne olmaz dıye dusuk onleyıcı progestan adlı ılacı verıyor. iyice yerlessın tutunsun diye benim tavsıyem bu tarz kanamaları cok bekleetmeden doktora gıtmenız.madem adetınız de gectı 1 gun de olsa veta adet gununuz bugun bıle olsa suan kanda cok rahat gebelık varsa cıkar kı ben adetımden 4 gun once kanda ogrendım.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Acaba devlet hastanesine gitsem acilde gebelik testi yaparlar mı?

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Acaba devlet hastanesine gitsem acilde gebelik testi yaparlar mı?
canım acil gebelik testi yapıyor. Sağlık ocağı da yapıyor diye biliyorum. Ama sonucu ne zaman alırsın bilmiyorum. imkanın varsa özel'de yaptır 1 saate kalmaz sonucu veriyorlar

Sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu gün içinde müsait olmadığım için acile gitsem diye düşündüm ordada bi saate kadar verirler heralde

Sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu gün içinde müsait olmadığım için acile gitsem diye düşündüm ordada bi saate kadar verirler heralde
devlet hastanesi acili diyorsanız bilmiyorum sonucu ne zaman veriyor. Ama özel hastane acili 1 saate vermişti bana

Bu ay da 9 gün öncesinden geldi kahverengi leke.. geçen ay doktora gittim test negatif çıkmıştı erken leke olur bazen demişti normal. Bu ay da böyle :KK43::KK43: Nasıl normal anlamıyorum

Bu ay da 9 gün öncesinden geldi kahverengi leke.. geçen ay doktora gittim test negatif çıkmıştı erken leke olur bazen demişti normal. Bu ay da böyle :KK43::KK43: Nasıl normal anlamıyorum
Merhaba canım görüyorum ki hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim df adetime 8 gün var iki günden beri pembe kahverengi karışık leke geliyor. Acaba bu olayı yaşadığın ay mı gebe kaldın? Cvp verirsen çok sevinirim.

Merhaba canım görüyorum ki hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim df adetime 8 gün var iki günden beri pembe kahverengi karışık leke geliyor. Acaba bu olayı yaşadığın ay mı gebe kaldın? Cvp verirsen çok sevinirim.

Benim de öyle gelmişti. Hatta hamileligimn 18. Haftasına kadar kahverengi leke ara ara geldi

Canım evet öyle olmuştu adete 7 8 gün vardı. 3 günden fazla sürmedi ve rengi kırmızı olmadı hiç hep kahverengiydi

Kızlar nolur yardım edin kafayı yemek üzereyim.Reglimi dört gün geçti.dün sarı akıntı bugünde kahveden pembeye dönen akıntım var kasıklarımda üç gündür deli gibi ağrıyordu arada geçen ay klomen kullanmıştım.bu nedir hiç adet gecikmesi yaşamamıştım.Doktoruma da gidemedim haftasonu olduğu için

Back
X