- 11 Aralık 2021
- 574
- 240
- 53
- Konu Sahibi bebelercee
-
Canım noldu merak ettim hamile misinMerhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)
Aynı durumdayız şuan benimde reglim den 5 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 1 gün bile sürmemiştir kesildi test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum 8 9 güün sonra test yapıcamMerhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)
Canım aynı günlerde 2 gün süren aynı lekelenme bende de oldu ama regl günüm geldi 11 gün geçti hala bişey yok yerleşme kanaması olsaydı testleri çıkardı benimki 3 defa test yaptım idrarda negatif bu gün doktora gidiyorum 3te randevum var yazarım sanada neymişMerhaba arkadaşlar.
Canım ben doktora gitmistim. Ama bir haftadir siteye girmemisim.Hamile degilim. Kan da da cikmadi canım. Ben yerlesme kanamas sandigim kanamanin fotosunu cekmistim. Doktor gordu ve bana regl olmussun dedi. Ama mutlu haberler de aldım. Uzun zamandır ilk defa 35 günde regl oldum. Tsh değerim 10 du, 1.2 ye düştü şükürler olsun. Tsh ilaci iki haftada bu değeri düşürdüğü için, az regl kanamasi yaşamışım. Senin durumun ne oldu:) inşallah senden guzel sağlık haberler alırız.:))))Canım aynı günlerde 2 gün süren aynı lekelenme bende de oldu ama regl günüm geldi 11 gün geçti hala bişey yok yerleşme kanaması olsaydı testleri çıkardı benimki 3 defa test yaptım idrarda negatif bu gün doktora gidiyorum 3te randevum var yazarım sanada neymiş
Canim regl 7 gün gecikince test yap. :)Aynı durumdayız şuan benimde reglim den 5 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 1 gün bile sürmemiştir kesildi test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum 8 9 güün sonra test yapıcam
Olabilir canım. Reglden genelde 5-6 gün önce olur:)Benimde adetime 5 gün var bugün peceteyle sildigimde pembemsi kan geldi acaba yerleşme kanaması olabilirmi
Ay hadi İnşallahOlabilir canım. Reglden genelde 5-6 gün önce olur:)
Merhaba. Hamile olan kişilerde beta değeri iki günde değer, yaklaşık iki katına çıkar. 14 Nisan da 7.7 olan değer, 16 nisanda 15 olmalı. 18 nisanda 30 olmalı. 20 nisanda 60 kusur olmalı. Sizin değerde 19 mayista 63.68 xikmism değeriniz düzenli olarak artmış. Bence sizin kanamanın yerlwsme kanamasidir. Bazı kişiler reglden önce bazı kişiler reglden sonra yerlesme kanamasi yaşar. Ben nedense kimyasal gebelik olduğunu düşünmüyorum. Insallah sağlıklı, hayırlı güzel haberler alırsınız. Yerlesme kanamasi pembe , kahverengi olur. Parlak kırmızı olursa kesinlikle doktora gidin. Normalde her türlü kanama, hamilelikte risktir. Ancak hamileliğin ilk günlerinde bu durumu yaşayan cok kişi var. Size progesteron hapı veya iğnesi vurdular mi.Kizlar bnmde şişe sorum olacak ovulasyon testi yapıyorum 1 ve 2 Mayıs'ta yumurtlama gördüm ben 14 Nisan'da beta 7.71 çıktı sonra 19 Mayıs'ta 63.68 çıktı 22 Mayıs Pazar günü kanamam geldi o güne bakıldı 150.8 çıktı. Pazar gününden beri kanama var adet kanaması gibi değil ama her lavaboya girdiğimde peçete gelio daha çok pembe pembe kahve rengi gibi bugün hatta yarın doktora gdiicem Perşembe gene bakalım değerine dedi doktor size yerleşme kanaması mi yoksa kimysal gebelikmi doktor insanda şüphelendi çünkü
Yerlesme kanamasi, kahverengi ve pembe renkte olur. Pihtili olmaz. Kırmızı. Ve kan miktarı gün geçtikçe artmaz.Mrb arkadaşlar benim adetim normalde 17 sindeydi ama bugun 9 gun oldu geceli ama once bel ağrısı ve kasıkta kramplar basladi bugun sabahta kanamam oldu once acik pembe renkli geldi sonra acik kirmiziya dondu bilmiyorum yerleşme kanamasını adetimi oldum bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Malesef bugün çok ağrım ve kanamam çoğaldı adet gibi parçalar düştü düşük oldu beta değerim 18 düştü zaten doktora gittim. Genetik testi istediMerhaba. Hamile olan kişilerde beta değeri iki günde değer, yaklaşık iki katına çıkar. 14 Nisan da 7.7 olan değer, 16 nisanda 15 olmalı. 18 nisanda 30 olmalı. 20 nisanda 60 kusur olmalı. Sizin değerde 19 mayista 63.68 xikmism değeriniz düzenli olarak artmış. Bence sizin kanamanın yerlwsme kanamasidir. Bazı kişiler reglden önce bazı kişiler reglden sonra yerlesme kanamasi yaşar. Ben nedense kimyasal gebelik olduğunu düşünmüyorum. Insallah sağlıklı, hayırlı güzel haberler alırsınız. Yerlesme kanamasi pembe , kahverengi olur. Parlak kırmızı olursa kesinlikle doktora gidin. Normalde her türlü kanama, hamilelikte risktir. Ancak hamileliğin ilk günlerinde bu durumu yaşayan cok kişi var. Size progesteron hapı veya iğnesi vurdular mi.
Allahtan hayırlısını sagliklisini dileyelim. Kaybın için üzüldüm. Eminim sende kendini çok uzmussundur. Bir sonraki gebelik icin kendi psikolojini vucudunu ve esini hazirla. Hamile kalabiliyorsun, bunu bilmek cok guzel cok rahatlatici.. İlk hamileliğin ve ilk düşük deneyimin mi ? Genetik test istemen çok iyi olmuş. Büyük ihtimalle sağlıksız bir gebelikte. Hastalığı olan bir bebisti. Dilerim en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın arkadaşım. Genetik sonucunu merak ediyorum..Malesef bugün çok ağrım ve kanamam çoğaldı adet gibi parçalar düştü düşük oldu beta değerim 18 düştü zaten doktora gittim. Genetik testi istedi
Merhaba ben 20 yaşındayım 8 aylık evliyim ve 5,5 cm lik kistim var soğan kürü kullanmaya başladım ama son 2 aydır adetimde 2/3 günlük dengesizlikler var daha erken olmaya başladı şuan Reglim ama iki gündür sadece 1 ped kullandım midenizi bulandırmak istemiyorum ama çok koyu oldukçada katı bir lekenme mevcut koktum bu durumdan napmam lazımMerhaba arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?