Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabilir mi kızlar lütfen🙏🏼

Tugce9242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
2.136
292
43
26
Kızlar selam. Bugün adetimin 25.günü. 20-21.günler yani pazar ve pazartesi günü çok açık pembe renkte akıntım oldu peçeteye gelen bir daha da olmadı dün normal akıntım çok vardı ve kasık ağrılarım bel ağrılarım var iki gündür. Duphaston ve klomen kullandım bu ay bir de prolaktin için ilaç kullanıyorum sürekli acaba onlarla alakalı bir lekelenme mi adet mi olucam yerleşme kanaması olabilir mi çok kafam karıştı açıkçası. Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim

Benim iki gebeliğim oldu. Biri kahverengi tek seferlik bir akıntıydı diğeri 1 gün süren açık kırmızı bir kanamaydı. İlki regl günümden 2 gün önce geldi regl günümde de hamile olduğumu öğrendim

Yerleşme kanaması en fazla 1 gün sürüyor yani yerleşme kanaması olabilir 🌸

Yerleşme kanaması en fazla 1 gün sürüyor yani yerleşme kanaması olabilir 🌸
Ah keşke canım. Benimki çok açık pembe renkteydi normal akıntıyla karışmış şekilde geldi adetime 1 hafta kala. 3 gün kaldı şimdi de hala test yapmadım çünkü benim her ay böyle lekelenmeyle başlıyor adetim sökülür diye bekledim ama ondan sonra bi şey gelmedi

Kızlar selam. Bugün adetimin 25.günü. 20-21.günler yani pazar ve pazartesi günü çok açık pembe renkte akıntım oldu peçeteye gelen bir daha da olmadı dün normal akıntım çok vardı ve kasık ağrılarım bel ağrılarım var iki gündür. Duphaston ve klomen kullandım bu ay bir de prolaktin için ilaç kullanıyorum sürekli acaba onlarla alakalı bir lekelenme mi adet mi olucam yerleşme kanaması olabilir mi çok kafam karıştı açıkçası. Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Kızlaar

Regl yakınsa test yap istersen bende regliye iki gün kala yapmayı düşünüyorum 🙏
2 gün kaldı canım ama benim önceki aylarda da hep böyle lekelenmeyle başladı adetim o yüzden test yapıp negatif görmekten çok yoruldum yapasım gelmiyor

2 gün kaldı canım ama benim önceki aylarda da hep böyle lekelenmeyle başladı adetim o yüzden test yapıp negatif görmekten çok yoruldum yapasım gelmiyor
Anladım canım regl gecikmesini bekle ozman inşallah gebelik vardır güzel sonuçlanır🙏 ben de bilerek fazla test almadım yoksa yapıp duruyorum sonuç hüsran oluyor elimde 1 tane var sabrediyorum😊

Sen ne zamandır istiyorsun canım
Evlendigimizden beri korunmadik 6.ayda düzensizlik için doktora gittiğim de pco görünümü olduğunu hormanlarda falan sıkıntı olmadığını öğrendim baştan beri akışına bıraktık hani olursa olur 2 seneye kadar yolu var diye çokta takmadım 15 ay oldu ama son aylar artık takar oldum bende

Ah keşke canım. Benimki çok açık pembe renkteydi normal akıntıyla karışmış şekilde geldi adetime 1 hafta kala. 3 gün kaldı şimdi de hala test yapmadım çünkü benim her ay böyle lekelenmeyle başlıyor adetim sökülür diye bekledim ama ondan sonra bi şey gelmedi
Canım benim adetim 3-4 gün hep lekeyle geçer, bu kez adetten 2-3 gün önce sadece 1 kez açık pembe renkte akıntı geldi. Dedim heralde başlayacak reglim. Ama devamı gelmedi, bu şekilde düzensiz lekeler olduğu için çok da üstüne düşmedim. Adet olacakmisim sokulecekmis gibi karın ve kasık ağrılarım oldu. Sonra baktım gelen giden yok test yaptım 😂

Evlendigimizden beri korunmadik 6.ayda düzensizlik için doktora gittiğim de pco görünümü olduğunu hormanlarda falan sıkıntı olmadığını öğrendim baştan beri akışına bıraktık hani olursa olur 2 seneye kadar yolu var diye çokta takmadım 15 ay oldu ama son aylar artık takar oldum bende
Çokta uzun süre olmamış canım rahat ol benimde öyle hafif pco var gibi diyen oldu yok diyen oldu bir çok doktor değiştirdim zaten o engel değil. En son da prolaktin yüksekliğini buldular ona bağlı olmadığını düşünüyoruz şimdi onun içinde ilaç kullanıyorum daha önce iki kez aşılama yaptırdık olmadı ama ben hala umudumu yitirmedim dr.mfk takviyesi aldım pco için olandan bu ay da onu kullanıyorum hayırlısı hakkımızda inşallah

Back
X