Yerleşme kanaması yaşayanlar

Bklbkl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
10
4
36
32
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 26 yasındayım 3 yıllık evliyim. 1.5 yıldır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. Fakat bebeğimiz olmuyor. Dr gittik herşey gğzel eşimde de bende de. Hep adetim düzenliydi işk oldugumdan beri. Fakat geçen ay 6 gün süren adetim tam 10 gün sürdü. Hemde 1 hafta öne geldi. İlk 3 gün kahve leke snra kan. Simdi ise adetim 20 subatta olması gerkiyordu fakat 15 inde sabah leke geldi 4 gün bıyunca kahve leke geldi. Bugğn 5. Günüm kahve leke çoğaldı. Ama kan hala gelmiyor. Yardım edin yaşayan varmı. Hamile olablirmiyim acaba?

Mune abla arkadaşımız yeni, konuyu nereye açacağını bilememiş . Ilgili yere taşır mısın ❤

Yakın zamanda vajinal muayene oldunuzmu acaba Allah korusun kist falan olmasında.... bide hormon tahlili yaptırdınmı? Ben yerleşme kanaması yaşadım ama bu şekilde değildi 2 defa kan gelip kesilmişti inşallah bebek vardır

Merhaba arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin. Kimseyi evlat hasreti ile sınamasın insallah. Sorum şu benim adetim 22 gündür geçikmede geçikmenin 6. Günü kan verdim negatif bekledim erken diye 11 . Gün de verdim negatif ve hala adet olmadım 22. Gün bu gün 3 gündür peçeteye silmem ile gelen pembe ve kahve arası akıntım oldu pede gelmiyor peçeteye silmekl3 geliyor . Agrım yok bulantım v.s hiç bir belirti yok he olabilir sizce böyle sorunlar yaşayan varmı

Merhaba canımm. 5 günün sonunda kanamam başladı ve 11 gün adet gördüm. Muayene oldum çok şükkür hiçbir sorun yok. Kist falanda yok. Hatta yumurtam bile çatlamıştı. Tabi bu muayeneyi olalı 5-6 ay falan oldu. Bugün yumurtlama günüm bkalım. Belki önümüzdeki ay olur Adet düzensizliği bu gibi durumlarda rahmin kendini gebeliğe hazırlaması demekmiş.

K
Hayırlı geceler canım evet düzensizlikler zaman zaman herkeste oluyor Allah gönlüne göre versin tez zamanda hayırlısıyla olur inşaallah

Merhaba canım. Hayırlı geceler. Stres inanılmaz etkiliyor rahmi. Adet erken olabiliyorsun yada geç. Normalde adetin düzenlimi? Bu çok önemli? Çünkü 22 gün adet geçikmesi demek adet olmamak demek 2. Adetin gelmiş neredeyse. Hala kan gelmediyse kesinlikle hemen doktora git.

Merhabalar ben 4 aydın evliyim Kanada da yaşıyorum eşimle bebek istiyorum 3 aydır olmuyo ama bu ay adetim 3 gün geçikti ve üçüncü gün kanamam oldu normalde adetim 5 gün sürer ve ilk iki gün yoğun kanamam olur ama bu ay sadece 2 gün kanamam oldu ve adet günümün kan miktarına göre daha azdı sizce yerleşme kanaması mı?

Merhaba. Yerleşme kanamasıkırmıxı olmaz kahve veya pembe gelir. Kırmızı adet kanamadı olarak sayılır.

Sonuç neydi acaba hamile misiniz

Merhaba
Adet tarihim 5 eylüldü dün yani 3 eylülde kahverengi leke geldi 2 gündür bu şekilde devam ediyor, lekeden 4 gün önce gebelik testi yapmıştım neredeyse tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama negatif çıkmıştı adetim çok düzenlidir normalde kahverengi leke geldikten 2 3 saat sonra kırmızı kan şeklinde adetim devam ederdi sizce hamileyim bu durumu yaşayan var mı ?

Gebelşk var mı

Merhba sonuç nedir acaba durumlarımız hemen hemen aynı

Merhaba korunmayı bırakır bırakmaz benim de adetim aynı sizin gibi oldu, 5 dün evvel lekelenme başlıyor 4 gün adet sürüyor toplam 9 gün. Ben hesap yaparken hangi günü adet başlangıcı olarak baz alacağımı şaşırmış durumdayım artık Sizin düzene girdi mi? Konuyu açalı cok olmus ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…