yerleşme kanaması yaşayanlar

mrsvsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
183
71
48
28
kızlar merhaba,
sat 1 nisan normalde 28-30 günde bir regl oluyorum. bu ay 34. günde yani gün pembe renkli lekelenmem oldu hatta regl oldum deyip pedimi taktım ancak akşama kadar pedimde sadece küçük bir kısım lekelenmişti. bugün yoğun olur zannediyordum ancak sabah kahverengi geldi o da akıntıyla karışık ve çok az. bu akşam da tamamen beyaz akıntıya döndü yani lekelenmem bitti. bebiş istiyoruz ve bu 9. ayımız her ay kendimi heveslendirdiğim için bu ay heveslenmek istemedim :KK35:
acaba yerleşme kanaması yaşayan var mı yaşayanlar da nasıl olduğunu söyleyebilir mi :))
yarın nöbetim olduğu için ancak pazar günü test yapabilirim acaba yine boşuna mı hevesleniyorum diye düşünüyorum :-)

kızlar kaset test yaptım negatif ama lekelenme dışında regl olmadım bunu yaşayan yok mu acaba :(

Benimde 4 gün var ama bugün lekelenme oldu. Bende korunmuyorum. Acaba acaba diyip duruyorum sabahtan beri.. off geçmez şimdi 4 gün

Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)

kızlar merhaba,
sat 1 nisan normalde 28-30 günde bir regl oluyorum. bu ay 34. günde yani gün pembe renkli lekelenmem oldu hatta regl oldum deyip pedimi taktım ancak akşama kadar pedimde sadece küçük bir kısım lekelenmişti. bugün yoğun olur zannediyordum ancak sabah kahverengi geldi o da akıntıyla karışık ve çok az. bu akşam da tamamen beyaz akıntıya döndü yani lekelenmem bitti. bebiş istiyoruz ve bu 9. ayımız her ay kendimi heveslendirdiğim için bu ay heveslenmek istemedim :KK35:
acaba yerleşme kanaması yaşayan var mı yaşayanlar da nasıl olduğunu söyleyebilir mi :))
yarın nöbetim olduğu için ancak pazar günü test yapabilirim acaba yine boşuna mı hevesleniyorum diye düşünüyorum :-)
Merhabalar son durumunuz nedir ? Hamilemisiniz bende aynı durumdayım

Back
X