- 22 Haziran 2021
- 60
- 11
- 8
- 30
- Konu Sahibi Hebelehubeleleblub
-
Şuan aşırı baş ağrım var midemde yanma var kanamam kesildi ama kasığımda hafif kramplar devam ediyor. İlk iş p.tesi test alıp yapıcam çok sağolunOlabilir canım bende yerleşme kanaması yaşadım ve 2 gün sürdü totalde 1 günlük ped doldurcak kadardı. Bu aralar test yapabilirsin
Regl oldum diye düşünerek test yapmadım. Çünkü yaklaşık bir ped dolunca yerleşme kanaması değildir diye düşündüm ama kesildi birden şuan yokcanım test yapmadın mı?
En azından denemiş olursun canım. Negatif çıkarsa ara ara tekrarla . Ben öyle yapardım.Test yapsam çıkar mı acaba bugün 3. Gün
Haber et. Hayırlısı olsun cnmTamam moral oldu teşekkür ederim :)
Mutlaka haber verince p.tesi teşekkürlerHaber et. Hayırlısı olsun cnm
Kanamanız ne renkteRegl oldum diye düşünerek test yapmadım. Çünkü yaklaşık bir ped dolunca yerleşme kanaması değildir diye düşündüm ama kesildi birden şuan yok
Mutlaka haber verince p.tesi teşekkürler
İlk kahverengi ve silik şekilde geldi bugün sabah kırmızıydı sonra pembe kahverengi oldu değişik bir kanamaKanamanız ne renkte
Aslında pek umutlu değilim ama her zamankinden değişik kanama olunca acaba mı dedim :) henüz gebelik planlamıyoruz ama olursa da Allah'tan :))Aslında yerleşme kanaması diye bir şey yok, en azından bilimsel olarak kanıtlanmış değil. Gebeliğin ilk zamanlarında yaşanan kanamalar hormonal değişikliklerden dolayı olur. Ben her iki gebeliğimde hafif kanamalar yaşadım ve her ikisinde adet olduğumu zannetmiştim. İlkinde sadece bir defa kahverengi lekelenme yaşadım, ikincisinde günlerce süren pembe akıntı ve sonrasında kahverengi lekelenme. Umarım gebelik vardır, hakkınızda hayırlısı olsun.
O zaman hayırlısı olsun inşaAllahAslında pek umutlu değilim ama her zamankinden değişik kanama olunca acaba mı dedim :) henüz gebelik planlamıyoruz ama olursa da Allah'tan :))
Amin İnşallah sağolun :))O zaman hayırlısı olsun inşaAllah
Kahverengi devam ederse yerleşme olabilir 1-2 gun sabredip test yapabilirsinizİlk kahverengi ve silik şekilde geldi bugün sabah kırmızıydı sonra pembe kahverengi oldu değişik bir kanama
Kırmızıda oldum o kafamı karıştırdı ama test yapacağım yine deKahverengi devam ederse yerleşme olabilir 1-2 gun sabredip test yapabilirsinizı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?