Yerleşme kanaması yaşayanlar

Ayyy ağzınızın duasi..inanın mucize ötesi olur ..dogal yolla cok zor .bi takim durumlar var.beş yil oldu evleneli..hiç gebe kalamadim...yarında böyle olursa sabah ilk iş test alayım...napcahimi şaşırdım
Hayırlısıyla beklediğiniz haberi alırsınız inşallah

Regli oldum dün kahverengi akıntım vardı gün boyunca bugünde kanamam başladı Allah inşallah nasip eder artık öteki ay görüşmek üzere kızlar daha girmem siteye Allah nasip ederse öteki ay müjdeli haberi yazarım rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin içinde benide amin

Hiç üzülme doğru zaman değilmiş demek ki Allah’ın vardır bir bildiği önümüzdeki ay hamile kalman dileğiyle

Lutfen bana da yardim edin
reglim en son temmuz 31 inde oldu ve oncesinde ve regl bitiminde korunmasızi liski yasadim esimle regl im e suan tahmini r 5 gunum var ama dun aksam pembe sekilde kanama oldu ve daha olmadi goguslerimde acima ve dolgunlasma var sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi ne zaman test yapmaliyim

Hanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız sanırım dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verir bende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız

Ben tup bebek yaptirdim su an 5 ayligiz. Yerlesme kanamasini yasadim hatta korktum eyvah adet oluyorum diye. Test yaptigim gundu kan testinde 300leri gorunce rahatladim. Benden cok az pembe ve bir kere geldi ara ara kahverengi yerlesme olur mu bilemiyorum tabi.

Peki ağrı olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…