Yerleşme kanaması yaşayanlar

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün var dün kan da bthcg ye baktirdik 12 çıktı. Çok küçük olduğu için de tabiki hala korkuyoruz . Dün kan dan 4 5 saat sonra akşam üzeri kasiklarim adet olacakmış gibi ağrıdı korktum noluyo falan dedim peceteye sildigimde turuncu pembe arası akıntı gördüm sonra kesildi hemen çok şükür böyle birşey yaşayan varmı ? Bu neydi hiçbir şey anlamadım.

Benim yerleşme kanamam KAHVERENGİ'ydi. Akıntı olduktan sonra sol tarafıma öyle bi ağrı girmişti ki 'ölücem' sanmıştım. 2 hafta sonra da doktor bana "5 haftalık hamilesin, tebrik ederim" demisti :)

Ben yaşadım canım üç gün kadar sürdü kahverengi leke. Ben adet olucam sandım ama kesildi. Meğer hamileymişim. Adet belirtileri yaşamanda normal. Dolu dolu bi ağrın olmadığı sürece sorun yok demişti bana doktorum

Ben yaşadım canım üç gün kadar sürdü kahverengi leke. Ben adet olucam sandım ama kesildi. Meğer hamileymişim. Adet belirtileri yaşamanda normal. Dolu dolu bi ağrın olmadığı sürece sorun yok demişti bana doktorum
Bende sarı akıntı hala devam birde adet olacakmış gibi ara ara ağrı canım

Benim regl günümden 1 gün önce uçuk pembe bir akıntı görmüştüm iç çamaşırımda. Adet kanamam öyle başlamadığı için gebe olduğumu anlamıştım enteresan bi içgüdüyle. Kanda da 364 çıkmıştı o akşam beta hcg. Dediğin şey yerleşme kanaması olabilir. Bir de beta hcg 12 çıkmış. 10 üzerinde gebe olunuyor diye biliyorum.

Benim regl günümden 1 gün önce uçuk pembe bir akıntı görmüştüm iç çamaşırımda. Adet kanamam öyle başlamadığı için gebe olduğumu anlamıştım enteresan bi içgüdüyle. Kanda da 364 çıkmıştı o akşam beta hcg. Dediğin şey yerleşme kanaması olabilir. Bir de beta hcg 12 çıkmış. 10 üzerinde gebe olunuyor diye biliyorum.
İnan hatırlamıyorum o an beynim yıkıldı ama kırmızı değildi bundan eminim pembe turuncu koyu bir şeydi ya

Yerleşme kanaması başka yaşayanlar var mı acaba???
kiz takma kafana bisey bugun de geldi mi o pembemsiden gelmediyse yerlesme kanamasidr zaten adet olsan simdiye sökülürdn düşük falan okuyo diye korkma cok cok agri cekmen lazim eger oyle bisey olsa.yerlesme kanamasi yasamadim ama bildgm kadaryla bir iki damla gelir durur.millet gebeligi boyunca saril saril kan geliyo diyo herkeste bir olmaz.ayrica eski kanda olabilir yani sikma canini pozitif dusun

Back
X