S seraline Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2008 39 1 86 İstanbul 14 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seraline #1 eğer geçen ayki anormal kanamayı adetten saymazsam 22 gün gecikti, sayarsam 5 gün gecikti günlerdir şişim ama adet gelmio..siz de neler oldu?
eğer geçen ayki anormal kanamayı adetten saymazsam 22 gün gecikti, sayarsam 5 gün gecikti günlerdir şişim ama adet gelmio..siz de neler oldu?
ebruli22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2007 2.086 58 116 45 Diğer 14 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seraline #2 cnm hiç test yaptın mı? geçen ay anormal derken,sadece leke gibi mı geldi yoksa yoğun mu?
S seraline Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2008 39 1 86 İstanbul 14 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seraline #3 ebruli22 .!.: cnm hiç test yaptın mı? geçen ay anormal derken,sadece leke gibi mı geldi yoksa yoğun mu? Genişletmek için tıkla... 20 gün önce yapmıştım negatif.. dedim herhalde bişe yok şimdide regl olmuorum ..geçen ayki adetime 10 gün kala normalden az kanama oldu böle bi kesilio birz bi yoğunlaşıo falandı canmm ya
ebruli22 .!.: cnm hiç test yaptın mı? geçen ay anormal derken,sadece leke gibi mı geldi yoksa yoğun mu? Genişletmek için tıkla... 20 gün önce yapmıştım negatif.. dedim herhalde bişe yok şimdide regl olmuorum ..geçen ayki adetime 10 gün kala normalden az kanama oldu böle bi kesilio birz bi yoğunlaşıo falandı canmm ya
clemantine Mert'im, dünyaammm Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 757 0 96 Ordu 14 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seraline #4 canım benimde bu ay adetime bir hafta kala aynı senin dediğin gibi oldu. bende bekliyorum sabırsızlıkla... kan testi yaptırdın mı hiç?
canım benimde bu ay adetime bir hafta kala aynı senin dediğin gibi oldu. bende bekliyorum sabırsızlıkla... kan testi yaptırdın mı hiç?