Ayy bakalim hayirlisi senin ne olacak tabiki önemli olan saglikli olması ama insan yinede merak etmiyor değil :) bende yasadim yerleşme kanamasi bakalim ne olacak :)cnm arkadaşım yerleşme kanaması yaşadı ama bir damla kadar bebeği kız.... bende yaşadım ama ben 7 gün yaşadım kahverengi akıntı bakalım ne olacak beklemedeyim :)
Bilmiyorum söylenti iste adi üstündeHurafeler. Y kromozomu o kadar marifetli miymiş ki...
Herkeste olmuyormus özellikle kiz bebeklerde olmuyormus ki galiba bu tez sende de gecerliymis ki erkekmis bebegin :) tabiki önemli olan saglikli ve hayirli evlatlar olması :)ilginç ilk kez duydum bunu. herkeste oluyor biliyordum. bende de oldu. hatta günler sürdü. sadece lekeleme şeklindeydi.
bebeğim erkek.
benim kalbime erkek doğuyor kesinlikle tercih yapmıyorum ilk bebeğim ikiside olabilir :) ama içimdeki ses ve çevrem erkek diyor 2 3 hafta sonra öğreniirm heralde :)Ayy bakalim hayirlisi senin ne olacak tabiki önemli olan saglikli olması ama insan yinede merak etmiyor değil :) bende yasadim yerleşme kanamasi bakalim ne olacak :)
:) çürüteyim o zaman. erkekmiş ve yerleşme kanaması yaşamadım. bugün öğrendim.Bilmiyorum söylenti iste adi üstünde
Merhaba kizlar;
Bir söylenti var ne kadar doğru bunu bilmiyorum ama çoğunlukla yerleşme kanamasi yasayan hamilelerin bebeklerinin cinsiyetlerinin erkek olduğu soyleniyor,
Aranizda bu tezi curutecekler var mi merak ediyorum,yerleşme kanamasi yasayipta cinsiyeti kiz olan bebek anneleri ne çoğunlukta belki benim gibi merak edenleri aydinlatmis olursunuz,şimdiden cevaplariniz için çok tesekkurler
Saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah kiz erkek fark etmez saglikli olsun gerisi önemli değil.benim kalbime erkek doğuyor kesinlikle tercih yapmıyorum ilk bebeğim ikiside olabilir :) ama içimdeki ses ve çevrem erkek diyor 2 3 hafta sonra öğreniirm heralde :)
Çok tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah minik prensesiniziCanim bende yasadim iki gun kadar benim bebegimde kiz
Saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah tabiki kiz erkek olması önemli değil saglikli olsun gerisi önemli değil:) çürüteyim o zaman. erkekmiş ve yerleşme kanaması yaşamadım. bugün öğrendim.
Kanama dendigine bakma aslında leke seklinde oluyor ve genelde 3 gün sürüyor kimisinde kahverengi kimisinde acik pempe seklinde görülüyor bu tur bir kanama ise bebeğe her hangi bir tehlikesi yok çünkü bebek yerleşmek için yer aciyor kendine ancak yoğun ve çok gelen bir kanama ise mutlaka doktora bsvuurulmasi gerekli.Kizlar bu yerlesme kanamasi nasil bisey?Bebek icin tehlikeli degil mi kanama
Haha canım benim yaa biz henüz cinsiyeti ogrenemeyenler hep böyle acaba kız mi erkek mi diye düşünüyoruz. En yakın zaman da ogreniriz inşallah ta bu merakimiz biter. Tabi önce sağlıklı olsun da en önemlisi buMerhaba kizlar;
Bir söylenti var ne kadar doğru bunu bilmiyorum ama çoğunlukla yerleşme kanamasi yasayan hamilelerin bebeklerinin cinsiyetlerinin erkek olduğu soyleniyor,
Aranizda bu tezi curutecekler var mi merak ediyorum,yerleşme kanamasi yasayipta cinsiyeti kiz olan bebek anneleri ne çoğunlukta belki benim gibi merak edenleri aydinlatmis olursunuz,şimdiden cevaplariniz için çok tesekkurler
Canim cok tesekkur cvp.icin.benim bi lekelenmem oldu ama kana benzer dr.hap verdi 10 gundur yataktayim..asiri bulanti,bas donmesi,halsizlik offff..offf...kizimda hic boyle olmamistimKanama dendigine bakma aslında leke seklinde oluyor ve genelde 3 gün sürüyor kimisinde kahverengi kimisinde acik pempe seklinde görülüyor bu tur bir kanama ise bebeğe her hangi bir tehlikesi yok çünkü bebek yerleşmek için yer aciyor kendine ancak yoğun ve çok gelen bir kanama ise mutlaka doktora bsvuurulmasi gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?