Yerleşme kanaması

elifsel 94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
27
9
86
31
merabalar 28 günde bir adet olurum 5 gün geciktim dün gebelik şüphesiyle doktora gittim kan testi negatif cıktı ultrasondada bir şey görünmedi akşam 4-5 damla kanamam oldu adet kanaması sandım ama bitti hiç yok.bu yerleşme kanaması olabilir mi gebelik var mıdır negatif cıktı hatta rahim duvarı 8mm falan dedi cok stres yaptım bu konuyu gebelik istemiyorm ondan öncede geçen cumartesi kan testi yaptım negatif erken gebelik testi negatifti

merabalar 28 günde bir adet olurum 5 gün geciktim dün gebelik şüphesiyle doktora gittim kan testi negatif cıktı ultrasondada bir şey görünmedi akşam 4-5 damla kanamam oldu adet kanaması sandım ama bitti hiç yok.bu yerleşme kanaması olabilir mi gebelik var mıdır negatif cıktı hatta rahim duvarı 8mm falan dedi cok stres yaptım bu konuyu gebelik istemiyorm ondan öncede geçen cumartesi kan testi yaptım negatif erken gebelik testi negatifti
En son adetim 7 aralık

Merak etme cnm gebe değilsin adet olamaman ve bikaç damla olması tamamen psikolojik ve stresten bendede oluyor arada gebelik olsaydı çok düşükte olsa kanda muhakkak çıkardı

Ben hiç düzensizlk yaşamadım aşırı stres yaptım bilmiyorm inşallh yoktur gebelik bu kadar teste anlaşılırdı heralde

Umarım gönlünüzce olur büyük ihtimalle hamile değilsiniz ama keşke konuyu hamile kalmak için bunca emek verilen ciddi tedavi sürecinden geçen tüp bebek tedavisi için uğraşan insanların olduğu bu başlık altına açmasaydınız . Yanlış anlaşılmasın elbette istemeyebilirsiniz sadece konunun açıldığı başlık altı manidar olmuş

Umarım gönlünüzce olur büyük ihtimalle hamile değilsiniz ama keşke konuyu hamile kalmak için bunca emek verilen ciddi tedavi sürecinden geçen tüp bebek tedavisi için uğraşan insanların olduğu bu başlık altına açmasaydınız . Yanlış anlaşılmasın elbette istemeyebilirsiniz sadece konunun açıldığı başlık altı manidar olmuş
Özür dilerm ben sık kullanmıyorum siteyi bilemedim o yüzden haklısınız

Arkaşlar merhaba bebek istiyoruz deniyoruz birkaç aydır fakat denemeye başladığımızdan beri adetim düzensizleşti aynı durumu yaşayan varmı? Bide bu ay ilk kez karnın alt kısmında kaşıklar batma soğuk soğuk hafif ağrı acı oluyor dün bütün gün geçmedi bugünde çok hafif bi damla leke gibi biseyler gördüm sizce bebiş varmıdır yerleşme kanaması olabilirmi bu

Back
X