Yerleşme kanaması

Nur5528

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
8
-4
1
29
Merhaba hanımlar
Ben 22 Ağustosta adet oldum ve 30 Ağustosta ilişkiye girdim ama dün tekrar adet oldum acaba yerleşme kanaması mi yoksa gerçekten adet mi oldum?

İlk baş hafif pembe sonra bir tık daha koyu Pembe oldu . Ondan önce sağ ve sol kasıkta ağrım oldu ve adet oldum. Tek farkı ilk defa ağrısız bir adet ve baş dönmem baş ağrım var

Normal adet oldum diyorsanız o yerleşme kanaması olamaz. O kadar yoğun olmaz çünkü, pembe veya kahverengi olur ve 2-3 gün sürse bile lekelenme şeklinde devam eder. Ama bir hafta da tekrar adet olmak için çok garip bir süre, bence bir doktora danışın. Belki ilişkide zorlanma olduysa o da kanama yapabilir sonradan.

Bende adetimin 22. Günü 3 gün süreyle 4-5 damla kahverengi lekelenme yaşadım adetime 3 gün var sabırsıZlanıyorım umarım ikimizin ki de bebek habercisidir

Kızlar regle 5-6 gün kala beta 13 cikmisti.
2gun sonra artışa bakicaktik.Bugun peceteye çok açık kahve sulu kahve sıvı hani adet olmadan önce gelir ya onun gibi birşey geldi..
Kimyasal gebelikten şüpheleniyorum bel agrimda var..Yerleşme kanaması olması ihtimali çok düşük ama bilenler yazabilir mi?
Nasil oluyor yerleşme kanaması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…