Yerleşme kanaması

Nurgulgul12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
2
1
1
39
Herkese merhaba sizlerden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Benım adetim 5 gün geçti bundan 3 gün önce kan tahlili verdım bta hcg. 0.347 cıktı bu hamılelık değil bunu biliyorum. dun çok az pembemsı bir kanamam oldu yerleşme kanaması adet geçsede olurmu acaba..

Herkese merhaba sizlerden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Benım adetim 5 gün geçti bundan 3 gün önce kan tahlili verdım bta hcg. 0.347 cıktı bu hamılelık değil bunu biliyorum. dun çok az pembemsı bir kanamam oldu yerleşme kanaması adet geçsede olurmu acaba..
Olur tabi geç yumurtlama geç döllenme olablr

umut vermek istemem ama değerinizin artma ihtimali yüksek bir daha kan testi yaptırın isterseniz

Aslinda bendede 5 gun gecti 3 gundur ara ara damla damla kan geliyor lavoboda pedde bisey yok nerdeyse ama adet olmuyorum acaba neden ola bilirki? Adetim duzensiz olsada boyle kanama oldugu gun adet olurdum

Merhaba bende birşey sormak istiyorum başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim. Adetine henüz 8,9 gün var.dun kahverengi tarzı bir akinti başladı çok yoğun deil ama bitmedi de.bugun doktora gittim beta bakıldı 6.25 cıktı sizce bu değer çok mu düşük dr kesin birşey demedi tekrar bakılacak salı günü. Basına bu şekilde gelen var mi

Back
X