Yerleşme kanaması

Elif1429

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
93
58
38
30
Kızlar adet günüm kahve rengi lekelenmem oldu pecetede az bişi farkettim dahada hiç birşey gormedm 3gun snra idrar testi yaptım negatif dahada test yapmadm.suan 6 gün gecikmem var yerleşme kanaması gören arkadaşlar testleriniz ne zaman pozitif çıktı ?

Merhaba. Yerleşme kanaması ise gördüğün, kanama bittikten 4 5 gün sonra kanda, 15 gün kadar sonra idrar testinde anca çıkar. Bende 3 gündür aralıklı aralıklı lekelenme gördüm hamile olabilirim 5 yıldır bunu bekliyoruz inşallah yanılmam çünkü bende pcos var ve adetim düzensiz, güya takvime göre 1inde adet olacaktım o gün lekelenme oldu bende haftayı bekleyeceğim daha dün bitti lekelenme kan vermek için salı çarşambayı bekleyeceğim. Bir de zaten adetiinse anlarsın lekelenme gün içinde 2 3 defa 1 defa gelir leke gibi olur ama adet başta leke gibi gelse de en az 1 2 saat içinde kan olarak devam eder eğer öyle olmazsa hamilesin demektir

Bilgilendirdigin için teşekkür ederim bizde 2.5 senedir istiyoruz 2 kez düşüğüm dört ay önce esime azospermi teşhisi koydular baya sancılı bir dönemdi bizim için inşallah düşündüğümüz gibidir

Merhabalar kan verdiniz mi acaba

Durumun ne oldu canım

Durumun ne oldu canım

Sizelre bir sorum olucak , 7 aylık evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum ,4 Mart'ta adet oldum ve 6 gün sürdü bitti, 13 Martta lekelenme oldu ve 2 gündür çok fazla kanamam ve sancım var neden olabilir sizce

Merhaba ,ben 2-3 gün sürer diye okumuştum
benim 3 gün azar azar geldi bitti sandım 2 gün sonra tekrar geldi 5 gün azalarak devam etti simdide göğüslerimde 5 gündğr ağrı var diğer adetime 4 gün kaldi kasıklarım ağrıyo bulantı var belki psikolojiktir ya da adet öncesi sendromudur

Durumun ne oldu canım
Merhaba, kanama bittikten 2 gün sonra test verdim negatifti 2 hafta bekledim 2. hafta başında yine test verdim kan testi yine negatif çıktı... Ben normalde böyle kanama görmem bu kanama yerleşme kanaması değil de ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…