Allah gönlüne göre versin canım bende iki buçuk yıldır evliyim benimde olmadı daahaÇok teşekkür ederim iki yıldır çocuk istiyoruz bu heyecanım o yüzden haktan hayırlısı
Allah büyüktür inşallah ikimizin de vardırÇok teşekkür ederim iki yıldır çocuk istiyoruz bu heyecanım o yüzden haktan hayırlısı
Umuyorum ki hayırlısıyla bebek haberi alırım. Cümleleriniz beni o kadar motive etti ki anlatamam çok teşekkür ederimKuzum on gün varsa adete o yerleşme kanamasidir benim hep yerleşme kanamam olur adetten biri iki gün önce biri adetten sonra hani o lekeninde dışarı atımı falan derken öyle 10 gün erken genelde yumurtlama enfeksiyon minyon falan oluyor
Kan testi yaptırdınız mi acabaMerhaba hanımlar, bu konuda benim de kafam karışıktakvim uygulamasına göre gebelik şansı yüksek görünen günleri değerlendirdim. Ve adetime 3 4 gün kala 2 3 gün kahve telvesi gibi siyaha yakın kahverengi akıntı geldi, herhangi bir kanama olmadı. Yaklaşık 2 gün sürdü 3.de baya azalarak bitti. Yerleşme kanaması olabilir yazıyor bazı dr yazılarında. Normal adet günüm salı idi. Göğüslerimde sislik ve hassasiyet var. Genelde de düzenli gelir. Bugün 4. Günü olması gerekmesine rağmen hala gelmedi. Dün test idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Test için erken mi davrandım acaba? Daha önce benzerini yaşayan var mı?
Henüz yaptırmadım. Benim adetime 3 4 gün kala 2 3 gün kahve akıntı gelmişti sonra adet olmadım. 6 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Ancak okuduğuma göre 5 6 günde sadece kanda çıkıyormuş, idrar için 1 2 gün daha bekleyin diyordu. Ben de 9. Gün idrar testi yaptım ve pozitif çıktıKan testi yaptırdınız mi acaba
Hadi hayırlı güzel haberler verirsin bize inşallahUmuyorum ki hayırlısıyla bebek haberi alırım. Cümleleriniz beni o kadar motive etti ki anlatamam çok teşekkür ederim
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsinHenüz yaptırmadım. Benim adetime 3 4 gün kala 2 3 gün kahve akıntı gelmişti sonra adet olmadım. 6 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Ancak okuduğuma göre 5 6 günde sadece kanda çıkıyormuş, idrar için 1 2 gün daha bekleyin diyordu. Ben de 9. Gün idrar testi yaptım ve pozitif çıktıyarından sonra da gidip kan testi yaptıracağım inşallah
İnşallah hayırlısıyla olurda bende buradan paylaşırım sizinleHadi hayırlı güzel haberler verirsin bize inşallah
Merhaba hamile misiniz bende de aynı durum varda merak ettimMerhaba hanımlar tecrübesi olan lütfen yardımcı olabilir mi? Adetime 10 gün var iki gündür toplam 5 6 damla oranında kahverengi akıntı gibi bişey var yerleşme kanaması olabilir mi?
Merhaba daha test yapmadım bugün adet günümdü gelen giden yok ama olacakmışım gibi sancım var 3 gündür bakalımMerhaba hamile misiniz bende de aynı durum varda merak ettim
Yumurtlama bile olabilir bence yumurtlama eğer polistik over varsa geçte yumurtlayabilirsin Allah gönlüne göre versinMerhaba hanımlar tecrübesi olan lütfen yardımcı olabilir mi? Adetime 10 gün var iki gündür toplam 5 6 damla oranında kahverengi akıntı gibi bişey var yerleşme kanaması olabilir mi?
Adetim bir gün geçti kan testi yaptım negative ve iki haftadan uzun süredir adet sancısı çekiyorum şuan 6 gündür gecikiyorum ama adet görmedimOldunuz mu adet benim bat 8 nisan çok sabırsızım
Cümlemizin inşallah yani daha bir belirsizlikteyim gecikmenin ilk günü testim negatife di 6gun geçti halen gelen giden yokYumurtlama bile olabilir bence yumurtlama eğer polistik over varsa geçte yumurtlayabilirsin Allah gönlüne göre versin
Tekrar etseniz testi yada sağlık ocağında hamilelik testi yapsaydinizCümlemizin inşallah yani daha bir belirsizlikteyim gecikmenin ilk günü testim negatife di 6gun geçti halen gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?