Yerleşme kanaması

Melyy1026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
259
169
53
28
Yumurtlama dan 14 gün sonra kanamam başladı sadece 1 gün adet kanaması gibi fazla geldi ardından 2 3 lekenlenme şeklinde gelip bitti sizce yerleşme kanaması mıdır adet mı oldum

Merhabalar lütfen bana yardımcı olur musunuz? Biz 7 aylık evliyiz ve hiç korunmadik Evliliğimin 3. Ayında düşük yaptım doktor ilgisizliği yüzünden düşük gerçekleşti. Neyse sorum şu bu ay ovulasyon testi denedik pik günlerini ve diğer günleri degerlendirdik normalde 19 Haziran'da adet olmam gerekirken 16 Haziranda akşam lekelenmelerim başladı dünde devam etti ama lekelenmeler çok zor bir şekilde fark ediliyor bugün de adet kanaması gibi kanamam olmuş acaba tekrar düşük mü olucak yoksa lekelenmeler adet başlangıcı belirtisi miydi

Yumurtlama dan 14 gün sonra kanamam başladı sadece 1 gün adet kanaması gibi fazla geldi ardından 2 3 lekenlenme şeklinde gelip bitti sizce yerleşme kanaması mıdır adet mı oldum
Yerleşme kanaması genelde 1 ped bile doldurmaz çok az az gelir ama nadiren de olsa adet şeklinde görenler de var. Yumurtlamadan 14 gün geçtiyse erken gebelik testiyle net sonuç alabilirsin ben 11 gün sonra öğrenmiştim
Canım hamile misin düşük mü olacak demişsin? Eğer testin pozitif çıktıysa kanama durumunda doktora görünmek lazim adet kanaması gibiyse. Eğer kimyasal gebelikten şüpheleniyorsan da bir kan verip netleştir umarım düşük değildir

Merhabalar benimde bugün çatlatma iğnemin 15 günü daha önce erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı heyecanla kan testi yaptırdım ama 5 sen küçüktür çıktı bugün adet oldum sandım ama sadece peçeteyle silince kahverengi leke geliyor çamaşırıma iğne topu kadar olmuş öğleden beri yerleşme kanaması olabilir mi

Maalesef canım adet oldum hastaneye gittik eşimde varikasol varmış ameliyat oldu umarım düzelir doktor ameliyattan sonra spermler de ilerleme olur dedi dualarınızi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…