- 1 Ağustos 2022
- 47
- 4
- 6
- 36
- Konu Sahibi Basakeylul55
-
Insallah vardir arkadasim kalbim gum gum atiyor heyrcandan titriyorum yüreğim ağzımda vallahiMerhaba adetime 5 gün var sabah bir damla kadar kan gelmişti sonra kesildi şuan hafif açık renkte bi leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi lütfen bilenler bilgi verebilir mi acil
Merhaba ara kanama olabilir yumurtlama döneminde olabilirsiniz. Üzgünüm belirti hissetmek için çok erken. Ki yumurtlama dönemi adetten 14 gün önce olur sağlıklı bir kadında. Bu sebeple adetinize 18 gün varsa yumurtlamanıza 4 gün kaldı demektir. Bence bu belirtiler yumurtlama dönemi belirtisi. Bu günleri değerlendirin derimMerhaba arkadaşlar... adetime 18 gun var ve inanilmaz karin agrisi kasık ağrısı yaşıyorum.. bi kac gundurde goguslerim hassaslasti... bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Eşimi bekliyorum acile gidip test yaptiricam... cunki ilk kez başıma geldj bu olay... pembe bir lekelenme oldu ardindan cok açık kahverengi geldi peceteye... ve sanki adet olacak gibi agrim var... en sonra 16 temmuzda adet oldum... yani daha yeni sayilir.. kafam cok karişik hastaneye gidene kadar dayanamadim sizlere danışmak istedim nolur bilen yazsin
Evet yazdığım gibi hamilelik olamaz bu kadar erken. Hcg değeriniz neredeyse 0Kizlar tahlil verdim annemlere gectik sonuc cikana kadar burda bekliyoruz.. e nabizdan baktim cikmis sanirim gebelik yok idrar yolu enfeksiyonu varanlayan varmi tahlilden bi bakın sizde... doktora gosterince yine bildiririm sonucuEki Görüntüle 3105858
Merhaba,inşaAllah tabi hayırlısıysa öyledirMerhaba adetime 5 gün var sabah bir damla kadar kan gelmişti sonra kesildi şuan hafif açık renkte bi leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi lütfen bilenler bilgi verebilir mi acil
Yumurtlama kanamasi olabilirMerhaba arkadaşlar... adetime 18 gun var ve inanilmaz karin agrisi kasık ağrısı yaşıyorum.. bi kac gundurde goguslerim hassaslasti... bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Eşimi bekliyorum acile gidip test yaptiricam... cunki ilk kez başıma geldj bu olay... pembe bir lekelenme oldu ardindan cok açık kahverengi geldi peceteye... ve sanki adet olacak gibi agrim var... en sonra 16 temmuzda adet oldum... yani daha yeni sayilir.. kafam cok karişik hastaneye gidene kadar dayanamadim sizlere danışmak istedim nolur bilen yazsin
Olabilir, ovulasyonla sabah test yapsana koyuysa vardır inşMerhaba adetime 5 gün var sabah bir damla kadar kan gelmişti sonra kesildi şuan hafif açık renkte bi leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi lütfen bilenler bilgi verebilir mi acil
Adet oldum malesef daha 12 gun once olmuştum nasil oldu anlamadimMerhaba ara kanama olabilir yumurtlama döneminde olabilirsiniz. Üzgünüm belirti hissetmek için çok erken. Ki yumurtlama dönemi adetten 14 gün önce olur sağlıklı bir kadında. Bu sebeple adetinize 18 gün varsa yumurtlamanıza 4 gün kaldı demektir. Bence bu belirtiler yumurtlama dönemi belirtisi. Bu günleri değerlendirin derim
Bende oldum adetMerhaba,inşaAllah tabi hayırlısıysa öyledirama test için adet gününüzü bekleyin,benim de böyle başladı açık kahve,pembe arası bi leke. Ama ertesi gün regl oldum maalesef. Beraberinde yaşadığım kasık sancıları da cabasıydı. Yine hayal kırıklığı oldu. Sabırla beklemenizi tavsiye ederim.
Size tavsiyem hergün 1 tane kuru incir yiyin. Benim 26 güne düştü döngüm.Bende oldum adetcok uzgunum cok umutlanmıştım yarin kadin doguma gidip poliklinikte ogrenicem neden bukadar erken oldugumu
Oluyor öyle. Önceki ay 19. Günde olmuştum ben de. Sürekli böyle değilse kafaya takmayın. Dönem dönem olabiliyor. Dediğim gibi günde 1 tane kuru incirAdet oldum malesef daha 12 gun once olmuştum nasil oldu anlamadim
Oluyor öyle. Önceki ay 19. Günde olmuştum ben de. Sürekli böyleyse kafaya takmayın. Dönem dönem olabiliyor. Dediğim gibi günde 1 tane kuru incirAdet oldum malesef daha 12 gun once olmuştum nasil oldu anlamadim
Adetim bugundu ama dün geceden beri gelen pempesi kan yardımcı olur msuunz cok özür dilerim ama ne oldgunı bilemedim kimiisi yerleşme diyor amaMerhaba,inşaAllah tabi hayırlısıysa öyledirama test için adet gününüzü bekleyin,benim de böyle başladı açık kahve,pembe arası bi leke. Ama ertesi gün regl oldum maalesef. Beraberinde yaşadığım kasık sancıları da cabasıydı. Yine hayal kırıklığı oldu. Sabırla beklemenizi tavsiye ederim.
Yerleşmeye benziyor ama bende de böyle başladı iki gün sonra regl oldum. Bence yarın test yapın,kırmızıya dönmezse. Yerleşme kanamasının rengi sabit kalır. Kırmızıya dönerse adettirAdetim bugundu ama dün geceden beri gelen pempesi kan yardımcı olur msuunz cok özür dilerim ama ne oldgunı bilemedim kimiisi yerleşme diyor ama
Merhaba sizin hamilelik olamaz. Yani çok düşük bir ihtimal. Döllenme için spermin yumurtaya yolculuğu neredeyse 1 gün 1,5 gün sürüyor. Döllenme 5-6 gün,döllenmeden sonra rahme tutunmak için yolculuğu da 3-4 gün sürüyor. En az 10 güne ihtiyacınız var. Bence ara kanama veya yumurtlama kanaması olabilir. Yumurtlama döneminde de göğüsler hassaslaşır. Ve hiçbir gebelik adete 18 gün kala belirti vermez. Yumurtlama zaten beklenen adetten 14 gün önce olur.Merhaba arkadaşlar... adetime 18 gun var ve inanilmaz karin agrisi kasık ağrısı yaşıyorum.. bi kac gundurde goguslerim hassaslasti... bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Eşimi bekliyorum acile gidip test yaptiricam... cunki ilk kez başıma geldj bu olay... pembe bir lekelenme oldu ardindan cok açık kahverengi geldi peceteye... ve sanki adet olacak gibi agrim var... en sonra 16 temmuzda adet oldum... yani daha yeni sayilir.. kafam cok karişik hastaneye gidene kadar dayanamadim sizlere danışmak istedim nolur bilen yazsin
Malesf adet oldum az az geliyor amaYerleşmeye benziyor ama bende de böyle başladı iki gün sonra regl oldum. Bence yarın test yapın,kırmızıya dönmezse. Yerleşme kanamasının rengi sabit kalır. Kırmızıya dönerse adettir
Rengi kırmızı mıMalesf adet oldum az az geliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?