Hayır yok şimdi ise azalıyor artıkPıhtı yoktu demi kanda
Olabilir de olmayabilir de ağrın var mıHayır yok şimdi ise azalıyor artık
Biraz karın ağrım varOlabilir de olmayabilir de ağrın var mı
bence kanda çıkabilir tekrar kan testine gitBenimde ayın 24 dün den beri test yapıyorum kan da verdim 29 1.20 çıktı adet geçtikten sonra tekrar yapalım dedi benimde dün sabah pembe lekem oldu 1 kere bir daha olmadı ne yapsam bilemedim kaset test yapsam çıkar mı acaba yada doktorunda dediği gibi beklesem mi vlahi kafayı yemek üzereyim bende
Benim de reglim 7 aralık. Sizden 1 gün önden giderek ayyyyyni şeyleri yaşamışım, benim de açık pembe olan lekelenme bi daha olmadı ama hâlâ peceteye silince gelen kahve leke var. 8 aralık-sabah test yapmayı planlıyorum. Forumda okuduklarım yerleşme kanamasına çok benzediği yönünde ama bilemem tabiArkadaşlar merhaba. Benim de regl 8nde. Ama 4unde ve 5nde çok açık pembe ya da böyle kötü bir benzetme olacak çok özür dilerim ama sütlü kahve tonunda bir akıntım geldi. Bugünse kesildi gelmedi. Acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi yoksa regl olacağım sökülecek sokulemiyor mu? 1.5 yıllık evliyim ve bebiş çok olsun istiyoruz. Geçen ay da kimyasal gebelik yasadim malesef. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ne yapayım ben yani ne yapsam saglikli olur? Şimdiden bir test yapayım mı yoksa günümün gelnesini mı bekleyeyim. Bu lekelenme tarzında olan şey ilk defa oldu ve ne olduğu hakkında da bir bilgim yok. Yardımcı olursaniz çok mutlu olurum
Benim hiç gelmiyor, kesildi. Sadece regl olacakmışım gibi bir sancı giriyor çok çok nadir o kadar. Nedir ne değildir, çözemedim..Benim de reglim 7 aralık. Sizden 1 gün önden giderek ayyyyyni şeyleri yaşamışım, benim de açık pembe olan lekelenme bi daha olmadı ama hâlâ peceteye silince gelen kahve leke var. 8 aralık-sabah test yapmayı planlıyorum. Forumda okuduklarım yerleşme kanamasına çok benzediği yönünde ama bilemem tabi
Hmmm, yerleşme ise eğer süresi 3 saat ile 3 gün aralığında kişiye göre değişiyormuş. Bence siz de 9 aralık sabah test yapın , varsa çıkacaktırBenim hiç gelmiyor, kesildi. Sadece regl olacakmışım gibi bir sancı giriyor çok çok nadir o kadar. Nedir ne değildir, çözemedim..
Bi de normalde regliniz nasil, erken geldiği olur mu , kahve lekeli geldiği oldu mu daha önce, düzensizlik vs var mı bunlar da onemliBenim hiç gelmiyor, kesildi. Sadece regl olacakmışım gibi bir sancı giriyor çok çok nadir o kadar. Nedir ne değildir, çözemedim..
Normalde benim reglim 27-28 gunde bir olur yani Max 1-2 gün oynar. Ve regl olacağım zaman direkt gelir yani hic şimdiye kadar lekelenme yaşamadım. Direkt karnım ağrımaya başlar ve sonrasında kanama meydana gelirdi. Geçen ay sadece kimyasal gebelik geçirdim, acaba regl olacağım sökmüyor mu acaba diye de düşündüm ama kesildi en son dün tırnak ucu kadar bir kan geldi ve çok açık kahve renginde bir leke geldi başka da gelmediBi de normalde regliniz nasil, erken geldiği olur mu , kahve lekeli geldiği oldu mu daha önce, düzensizlik vs var mı bunlar da onemli
Erken gebelik testi ya da kaset test farkeder mi peki 9unda testi sabah yaptığımda?Hmmm, yerleşme ise eğer süresi 3 saat ile 3 gün aralığında kişiye göre değişiyormuş. Bence siz de 9 aralık sabah test yapın , varsa çıkacaktır
Hmmm anladım regl düzeniniz de aynı benim gibi. Ben de o yüzden ben de şaşırdım olağan dışı benim için de çünkü. Yaaa, kimyasal nasil oluyor nasıl anladiniz, o zaman da böyle akıntı durumu olmuş muydu. Ben daha ilk kez bu ay korunmadimNormalde benim reglim 27-28 gunde bir olur yani Max 1-2 gün oynar. Ve regl olacağım zaman direkt gelir yani hic şimdiye kadar lekelenme yaşamadım. Direkt karnım ağrımaya başlar ve sonrasında kanama meydana gelirdi. Geçen ay sadece kimyasal gebelik geçirdim, acaba regl olacağım sökmüyor mu acaba diye de düşündüm ama kesildi en son dün tırnak ucu kadar bir kan geldi ve çok açık kahve renginde bir leke geldi başka da gelmedi
Valla hiç bilmiyorum, ben cok yeniyim bu konularsa, hic erken gebelil testi gormedim bile hayatimdaErken gebelik testi ya da kaset test farkeder mi peki 9unda testi sabah yaptığımda?
Benim geçen ay bütün belirtilerim vardı ve inanılmaz bir sag kasık ağrısı çekiyordum. Reglim de 5gün gecikmisti. Tabi idrar testi yapiyorum falan hiç çıkmıyor. En son artık dayanamadım gittim kan tahlili yaptırdım beta 695,96 çıkmştı. Öğrendikten hemen 1gün sonra sabah saat 4bucukta da kanama başladı ve parça parça gelince korktum hemen araştırma hastanesi'ne gittim. Orda da kimyasal gebelik olduğunu, düştüğünü söylediler.Hmmm anladım regl düzeniniz de aynı benim gibi. Ben de o yüzden ben de şaşırdım olağan dışı benim için de çünkü. Yaaa, kimyasal nasil oluyor nasıl anladiniz, o zaman da böyle akıntı durumu olmuş muydu. Ben daha ilk kez bu ay korunmadim
Ay inşallah ikimiz de güzel haberleri alırızHmmm anladım regl düzeniniz de aynı benim gibi. Ben de o yüzden ben de şaşırdım olağan dışı benim için de çünkü. Yaaa, kimyasal nasil oluyor nasıl anladiniz, o zaman da böyle akıntı durumu olmuş muydu. Ben daha ilk kez bu ay korunmadim
Anladımmm ,geçmiş olsun. Hayırlısıyla en güzel zamanda sağlıklı devamlı gebelik haberleri alalım Allahın izniyleBenim geçen ay bütün belirtilerim vardı ve inanılmaz bir sag kasık ağrısı çekiyordum. Reglim de 5gün gecikmisti. Tabi idrar testi yapiyorum falan hiç çıkmıyor. En son artık dayanamadım gittim kan tahlili yaptırdım beta 695,96 çıkmştı. Öğrendikten hemen 1gün sonra sabah saat 4bucukta da kanama başladı ve parça parça gelince korktum hemen araştırma hastanesi'ne gittim. Orda da kimyasal gebelik olduğunu, düştüğünü söylediler.
Amin inşallah.Ay inşallah ikimiz de güzel haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?