Yerleşme kanaması

kzlaryrdm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
137
27
48
25
Kızlar son adet tarihim 13 aralık üçüncü günü hormon tahlili muayne falan oldum uiçbir sorun çıkmadı adetime tahmini olarak biteli 10 gün falan oluyo ama dün once gündüz nokta nokta akşamına da şeffaf uzayan akıntıyla birlikte kahverengi akıntım geldi acaba 10. Gün yerleşme kanaması olabılır mi yada olmazsa neyden olmuş olabılır daha önce başıma hiç gelmedi başna gelenler lütfen yrdımcı olabılır mi

Yumurtlamadır büyük ihtimal canım adetle biriktemi 10 gün oldu

Benzer bir durum bana da oldu. Normalde reglyme 3 gün var ama dün gece pembe bi akıntı geldi üzüldüm bu ay regly oldum diye. Bugünde ufak ufak kahverengi akı tı geldi bi test yapayım dedim çift çizgi çıktı. Pahalı olan gebelik testlerinden alıp yaparsanız emin olabilirsiniz sonuçtan

Cabım benım adetime daha 17 gün falan var ama ha çok erken degıl mı

Peki kahverengi akıntılar nasıldı
Afedersiniz minik minik uzayan yapıda mı
Benim de pembe sulu akıntım var sadece peçeteye gelen ve kahverengi uzayan akıntılar geliyor şeffafla karışık
Dün geçe gelmeye başladı reglim sökülür diye bekledim henüz yok bi çoğalma

Süreklimi geliyor canım benimde normalde bat a 5 gün kadar var bugün pembe sulu akıntı geldi 1 kere sonrada hep şeffaf kaygan

Süreklimi geliyor canım benimde normalde bat a 5 gün kadar var bugün pembe sulu akıntı geldi 1 kere sonrada hep şeffaf kaygan
Heh tam olarak öyle
Hep bi ıslaklık kayganlık hissediyorum orada
Tam oldum diyorum yok
Peçeteye silince gelen bi pembelik ama asla kan değil sulanmış pembe bi ıslaklık var peçetede. Bir de minik uzayan kahverengi şeffaf arası lekeler
Dün geceden başladı
Toplam 4-5 kez gelmiştir
Pedime gelmiyor hiç. Sadece peçeteye. Detay verdiğim için özür dilerim

Özür dilicek bişey yok canım benimde öyle ama benim pembelik sadece bir kere geldi şuan sadece şeffaf akıntı var ama aynı zamanda ara ara kasık ve bel ağrısıda oluyor. Ağrılar yumurtlamadan beri var . Bat ne zaman ?

Yumurtlamayı test ile mi teyit ettiniz
Sizin dediğiniz yumurtlama dönemi kanama gibi de geldi bana
Döngünüzün kaçıncı günü
Benim adetlerim düzensiz bazen 21 bazen 28 bazen de 25 falan
Bugün 27.günüm

Yumurtlamayı test ile mi teyit ettiniz
Sizin dediğiniz yumurtlama dönemi kanama gibi de geldi bana
Döngünüzün kaçıncı günü
Benim adetlerim düzensiz bazen 21 bazen 28 bazen de 25 falan
Bugün 27.günüm
Evet ovülasyon testi yapıyorum döngünün 16. Günü yani 21 aralıkta pik gördüm benimde adetlerim düzensiz bugün yumurtlama üzerinden tam 10 gün geçti döngümün 25. Günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…