• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

turuncu9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2023
34
3
1
27
Yerleşme kanaması gören her kadın hamile mi demek oluyor? Yoksa mide bulantısı gibi belirtilerden biri mi?

Yerleşme ve normal adet başlangıcı olan kanamayı ayırt etmek zordur. Mide bulantısı için de çok erken bir zaman diye biliyorum

Ben 6 haftalık hamileyim yerleşme kanamam olmadı ve bulantım yeni başladı

Bende dün ve bugün koyu kahve leke şeklinde iki kere çamaşırıma geldi iki kerede idrardan sonra peçeteyle sildiğimde peçeteye kahverengi ıslaklık geldi çok fazla bel ve kasık ağrım var. Çok mu geliyordu lekelenmeniz
Koyu kahve değişik bir akıntı emin olamadım adet gibi yoğun değil

Benim kanamam 2 gün sürdü uçuk pembe çok açık bi renk, ilk sildiğimde peçetede belliydi, daha sonraları ise sadece pedde nokta nokta gördüm, artık bitti çok şükür inşallah anlatmışızdır. Hemşire hemen yat dinlen kalkma dedi, o günden beri bi tek lavaboya kalkıyorum. 🙏🏻🧿

Mide bulantım çok yoğun değil kusacak gibi değil yani
Bende dün ve bugün koyu kahve leke şeklinde iki kere çamaşırıma geldi iki kerede idrardan sonra peçeteyle sildiğimde peçeteye kahverengi ıslaklık geldi çok fazla bel ve kasık ağrım var. Çok mu geliyordu lekelenmeniz
aynı sizin bahsetmeniz gibi pamuğu bile doldurmadı

Benim kanamam 2 gün sürdü uçuk pembe çok açık bi renk, ilk sildiğimde peçetede belliydi, daha sonraları ise sadece pedde nokta nokta gördüm, artık bitti çok şükür inşallah anlatmışızdır. Hemşire hemen yat dinlen kalkma dedi, o günden beri bi tek lavaboya kalkıyorum. 🙏🏻🧿
Hamile misiniz

Merhaba arkadaşlar cevap verirmisiniz lütfen yumurtlama zamanından beri kasık ağrım oldu hep. Bugün adetin üstünden 2 gün geçti tuvaletimi yaptıkdan sonra gelen akıntıyı adet oldum kesin diye peçeteyle silip baktım akıntının içinde kan vardı sadece damar gibi yani ip gibi. Şu an kasık ağrısı falan hep kesildi bu ne acaba ya idrar testi yapdım kanamadan bi kaç saat önce negatif çıktı

Beklenen reglime 4 gün var, dün geceden itibaren pencereye sildiğimde gelen yerleşme kanaması tanımlarına uyan akıntım var hâlâ devam ediyor. Adetim düzenlidir gününü şaşırmaz. Sizinki adetten kaç gün önceydi acaba? Gebelik planlıyorum, teşekkür ederim 🤲

Beklenen reglime 4 gün var, dün geceden itibaren pencereye sildiğimde gelen yerleşme kanaması tanımlarına uyan akıntım var hâlâ devam ediyor. Adetim düzenlidir gününü şaşırmaz. Sizinki adetten kaç gün önceydi acaba? Gebelik planlıyorum, teşekkür ederim 🤲
Şuan bende aynı durumdayım 4 gün var kahve kahve lekeler geliyo asla erken adet olmam şaşmaz normalde test aldım sabah yapıcam inşallah

Ben tüp bebek yaptığım için protokol farklı oldu, adet günüm de kaydı 😊 bence sizinki yerleşme kanaması, arkadaşlarımdan bildiğim reglden az önce oluyor

Şuan bende aynı durumdayım 4 gün var kahve kahve lekeler geliyo asla erken adet olmam şaşmaz normalde test aldım sabah yapıcam inşallah
Hadi bakalım hayırlısı 🤲 bende test var ama günüm geçmeden yapmak istemiyorum gerçekten, eger yoksa bunu adetle öğrenmek daha az üzüyor test ile öğrenmekten. Bekleyelim bakalım:)

Back
X