• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Hadi bakalım hayırlısı 🤲 bende test var ama günüm geçmeden yapmak istemiyorum gerçekten, eger yoksa bunu adetle öğrenmek daha az üzüyor test ile öğrenmekten. Bekleyelim bakalım:)
Ben kanda pozitif gördüğüm gün idrarda negatiftim o yüzden teste çok güvenmeyin :) hayırlısı Allah dualarınızı kabul etsin hepimizin 🧿🙏🏻

Anladım, teşekkür ederim. Şüphelerimin devamı halinde kesinlikle kanda da baktiririm o halde :)
Canım ben test yaptımmm 🙈
IMG_0221.webp

Sanırım öyleyimmm 🙈 5 dk sonra iyice belirginleşti kendimi kandırmayım diye hemen çekmiştim resimini ama baya belliymiş
Evet bunda daha net görünüyor. Tebrik ederimmm, Raabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤ Gittin mi doktora her şey yolunda mı?

Kızlar selam adet gecikmesinin 6. Günü bugün. 4. Gün gebelik testi negatif çıktı. Bu şekilde yaşayıp hamile olduğunu daha sonradan öğrenen var mı. Ara ara kasık ağrım oluyor göğüs uçlarım da da acıma var 🙄

Back
X