C cencenn Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 98 Emoji Skoru 31 Puanlar 8 Yaş 25 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eda Eylenti #21 İnşallah canım ya altı aydır demiyorum sürekli negatif görmekten moralim alt üst oldu artık bu ay da adet oldum diye canım sıkıldı ama bu adetim farklı diye ümitleniyorum çünkü geçen ay rahim filimi çektirdim bu ay kesin gebelik bekliyordum
İnşallah canım ya altı aydır demiyorum sürekli negatif görmekten moralim alt üst oldu artık bu ay da adet oldum diye canım sıkıldı ama bu adetim farklı diye ümitleniyorum çünkü geçen ay rahim filimi çektirdim bu ay kesin gebelik bekliyordum
Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 2.491 Emoji Skoru 550 Puanlar 43 Yaş 26 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eda Eylenti #22 betusss343 .!.: Yerleşme kanaması başladıktan 3 gün sonra silinik, 4 gün sonra da kan tahliliyle öğrendim. Benim lekelenmem 5-6 gün sürdü. Genişletmek için tıkla... KÇla öğrendiniz hamile olduğunuzu
betusss343 .!.: Yerleşme kanaması başladıktan 3 gün sonra silinik, 4 gün sonra da kan tahliliyle öğrendim. Benim lekelenmem 5-6 gün sürdü. Genişletmek için tıkla... KÇla öğrendiniz hamile olduğunuzu
Hamile Akademisyen Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 108 Emoji Skoru 54 Puanlar 18 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eda Eylenti #23 beyzanurrrr .!.: KÇla öğrendiniz hamile olduğunuzu Genişletmek için tıkla... 306 ydı öğrendiğimde
E Eda Eylenti Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 31 Emoji Skoru 1 Puanlar 16 Yaş 27 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eda Eylenti #24 makaleyaz .!.: Merhaba bende şuan o durumdayım hamilemisiniz Genişletmek için tıkla... Ne guzel benimde 16sinda 2ay olcak hala kanamam gelmedi sanirim pcos devreye girdi
makaleyaz .!.: Merhaba bende şuan o durumdayım hamilemisiniz Genişletmek için tıkla... Ne guzel benimde 16sinda 2ay olcak hala kanamam gelmedi sanirim pcos devreye girdi