Regliye kac gun var?
Ben yerlesme kanamasi yasamadim ama regliye 6 gun kala gozle gorulur silik cizgi ile ogrenmistim :) regline 2 3 gun kala erken gebelik testi yapabilirsin bence ama kesin gorursun diyemem bir cok insan regl gecikmesinden sonra pozitif gorebiliyor oncesi negatif gormesine ragmen :) umarim gonlunuze gore olur ♡
Regliye kac gun var?
Ben yerlesme kanamasi yasamadim ama regliye 6 gun kala gozle gorulur silik cizgi ile ogrenmistim :) regline 2 3 gun kala erken gebelik testi yapabilirsin bence ama kesin gorursun diyemem bir cok insan regl gecikmesinden sonra pozitif gorebiliyor oncesi negatif gormesine ragmen :) umarim gonlunuze gore olur ♡
Vardı belirtilerim.
Gogüslerim dolgunlasmisti ve uclari sertlesmisti sutyen takinca hafiften aciyodu buyudukleri icinde oyleydi.
Gogusumdeki damarlar baya bariz netlesmisti.
Kasıgımda batmalar oluyodu bicak saplanir gibi oluyodu ara ara
Regle 1 gun kala da bas donmem olmustu cok siddetli vertiigoda vardi evde test yapmistim 5 gun once o gun sabahda yaptim netlesmisti cizgi bas donmesine sebep acile gidip durumu anlattim beta alalim bebek yoksa serum talariz demislerdi betada 160lerde biseydi yanlis hatirlamiyosam o sekilde
Belirtilerimi adete son 8 9 gun ya vardi ya yoktu baslamisti hafiften hafiften iste 6 gun kala sabah bi bakayim belki gorunur demistim suprizimi oyle gormustum.