• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi

fatoppss

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
188
17
13
24
ARKADASLAR LUTFEN YARDIMMM YERLESME KANAMASINDAN KAC GUN SONRA POZITIFI GORURUZ? Test ne zaman yapmaliyimmm

Regliye kac gun var?
Ben yerlesme kanamasi yasamadim ama regliye 6 gun kala gozle gorulur silik cizgi ile ogrenmistim :) regline 2 3 gun kala erken gebelik testi yapabilirsin bence ama kesin gorursun diyemem bir cok insan regl gecikmesinden sonra pozitif gorebiliyor oncesi negatif gormesine ragmen :) umarim gonlunuze gore olur ♡

Bu gun siddetli kasik agrisiyla peceteye kahverengi lekelenme yasadim ama pedime hic akmadi sizce gebelik olabilirmi

Regliye kac gun var?
Ben yerlesme kanamasi yasamadim ama regliye 6 gun kala gozle gorulur silik cizgi ile ogrenmistim :) regline 2 3 gun kala erken gebelik testi yapabilirsin bence ama kesin gorursun diyemem bir cok insan regl gecikmesinden sonra pozitif gorebiliyor oncesi negatif gormesine ragmen :) umarim gonlunuze gore olur ♡
9 gun var cok tesekkur ederim siz gebeliginizi nasil anladiniz belirti varmiydi

9 gun var cok tesekkur ederim siz gebeliginizi nasil anladiniz belirti varmiydi
Vardı belirtilerim.
Gogüslerim dolgunlasmisti ve uclari sertlesmisti sutyen takinca hafiften aciyodu buyudukleri icinde oyleydi.
Gogusumdeki damarlar baya bariz netlesmisti.
Kasıgımda batmalar oluyodu bicak saplanir gibi oluyodu ara ara
Regle 1 gun kala da bas donmem olmustu cok siddetli vertiigoda vardi evde test yapmistim 5 gun once o gun sabahda yaptim netlesmisti cizgi bas donmesine sebep acile gidip durumu anlattim beta alalim bebek yoksa serum talariz demislerdi betada 160lerde biseydi yanlis hatirlamiyosam o sekilde
Belirtilerimi adete son 8 9 gun ya vardi ya yoktu baslamisti hafiften hafiften iste 6 gun kala sabah bi bakayim belki gorunur demistim suprizimi oyle gormustum.

Back
X