- 28 Mart 2025
- 47
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi bensenkimnefarkeder
Yerleşme kanaması ve adet kanaması nasıl ayırt edilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 6 7 gün kala bu şekilde çok az peçeteye silince geldi sizce yerleşme kanaması mıYerleşme kanaması ve adet kanaması nasıl ayırt edilir.
Bakabilecek olan yok muuuu son durum bugün tekrardan hafif akıntıyla pembelik geldiAdetime 6 7 gün kala bu şekilde çok az peçeteye silince geldi sizce yerleşme kanaması mı
Böyle fotoğraflar atmak yasak.Adetime 6 7 gün kala bu şekilde çok az peçeteye silince geldi sizce yerleşme kanaması mı
rumunuz nedır acaba bende de bıraz once olduBakabilecek olan yok muuuu son durum bugün tekrardan hafif akıntıyla pembelik geldi
Bende de sabah başladı kanama ped taktım ama pespembe çok az kanamam geldi onun dışında peçeteyle silince geliyorDu
rumunuz nedır acaba bende de bıraz once oldu
Merhaba siz yasadiniz mi? Bende muallakta kaldımRegle genelde 1 hafta kala veya birkaç gün kala görülür çok fazla olmaz reglden farklı olarak daha az şekilde olur hatta çoğu zaman lekelenme şeklinde. Çok uzun sürmez 1-3 gün arası felan en önemli detaysa yerleşme kanaması asla pıhtılı olmaz :) ve yerleşme kanaması regldeki gibi tam kırmızı kan rengi değil de ya açık pembe ya da koyu kahverengi şeklinde olur.
Canim yasiyan cok var cogunda regl gectikten sonra goruluyor ama oncesinde olan da var tabi mesela benim başıma da geldi bundan iki ay önce korumayı bıraktık ve regliden tam on gün önce kahverengi lekelenme başladı ben yerleşme zannettim 4.05 gün sonra zaten adet gördüm bir dahaki ay tekrar aynısı oldu belki seninki de bu tarz bir şey olabilirMerhaba siz yasadiniz mi? Bende muallakta kaldım
Olabilir evet canım haklısın hakkımızda hayırlısı inşallahCanim yasiyan cok var cogunda regl gectikten sonra goruluyor ama oncesinde olan da var tabi mesela benim başıma da geldi bundan iki ay önce korumayı bıraktık ve regliden tam on gün önce kahverengi lekelenme başladı ben yerleşme zannettim 4.05 gün sonra zaten adet gördüm bir dahaki ay tekrar aynısı oldu belki seninki de bu tarz bir şey olabilir