• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması

ecedrk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
407
51
18
32
kızlar dün doktora gittim doktor solda dört yumurtan var dedi muayene etti bugün bi ağrıyla uyandım kahverengi peçeteye gelen lekelenme yaşadım ped taktım ama gelen giden yok sadece silince açık pembe parlak birşey geliyor adetime 7 gün var bu yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi

yumurtlama kanaması. akıntı ile birlikte kılcal kanamaysa bahsettiğiniz yumurtlama kanamasıdır. yerleşme kanaması genelde beklenen adet gününden 1-2 gün önce veya tam da adet olacak gün geliyor. o yüzden adet mi yerleşme kanaması mı anlayamıyorsun şahsen bende öyle olmuştu.

yumurtlama kanaması. akıntı ile birlikte kılcal kanamaysa bahsettiğiniz yumurtlama kanamasıdır. yerleşme kanaması genelde beklenen adet gününden 1-2 gün önce veya tam da adet olacak gün geliyor. o yüzden adet mi yerleşme kanaması mı anlayamıyorsun şahsen bende öyle olmuştu.
yok bu bildiğiniz leke gibi ben çoktann yumurtladım kahverengi leke bu adete 1 hafta var

Benimde adetime 6 gün kaldı sabah kahverengi bi leke gelmiş yerleşme kanaması olabilir mi....test yapsam çıkarmı acaba

Testte çıkması için 2 gün geçmesi gerekiyor sanırım. Benimde reglden bir gün önce geldi. Peçeteye önce pembe şimdi açık kahve ve giç regl sancım yok. Reglim sökülmeye başlasa sancım olurdu.Ama tam regl gününe yakın olması kafamı karıştırdı. Ayırt edebileceğim bir durum var mı biliyor musunuz

Bende adetim geçtikten sonra cinsel ilişki sonrası pembe bi kanama geldi bi kere bi iki damla bişi bidaha gelmedi zaten geç döllenme olmuş galiba kan vermiştim adetliyken betama baktılar yok dediler ilaç kullancaktım o yüzden vermiştim ben şüpheden değil 2 hafta sonra hamile kalmışım meğerse herkeste farklı oluyor bazı kadınlarda gelmiyor

Ben transfer olduktan 10 gün sonra sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi iki damla kadar bi leke görmüştüm devamı da hiç olmamıştı. Transferi ilişki kabul edebiliyorsak (tam emin değilim) 10 gün sonraya denk gelmişti yani

Testte çıkması için 2 gün geçmesi gerekiyor sanırım. Benimde reglden bir gün önce geldi. Peçeteye önce pembe şimdi açık kahve ve giç regl sancım yok. Reglim sökülmeye başlasa sancım olurdu.Ama tam regl gününe yakın olması kafamı karıştırdı. Ayırt edebileceğim bir durum var mı biliyor musunuz
Relg gününe yakın yerleşme kanaması diye biliyorum.Hatta bir arkadaşım da lekelenmeden biraz fazla kan gelmişti sonra hamile olduğunu öğrendi

Merhaba yumurtlamadan sonra 13. Gün akşamı kahve leke geldi silince başkada gelen giden yok sabahta birşey yok ağrıö falanda yok gebelik olabilirmi. Yumurtlamadan 8 gün önce progestron 18 çıktı

kızlar bende hiç bilmiyorum yaşayanlar bizi aydınlatsın benimbat 30 ağustos 24 regl oldum 26sında bitti şuan şaşkınc bekliyorum

Kızlar bende adetime 1 hafta var az önce kahve Pembe mukus tarzı bişey geldi normalde düzenli adet olurum ama son bikac aydir regl tarihlerim çok duzensiz geçen ay 3 defa kanamam olmuştu şuan alt karnımda ağrıyor bilemedim hamile olabilir miyim acaba

Merhaba, yumurtlama akıntısı ile kılcal kahverengi ve pembe şekilde gelen akıntı olduğu halde ovulasyon testi günlerdir negatif çıkıyorsa neden olabilir acaba sizce folikul kisti felan mıdır ?

Kızlar bende adetime 1 hafta var az önce kahve Pembe mukus tarzı bişey geldi normalde düzenli adet olurum ama son bikac aydir regl tarihlerim çok duzensiz geçen ay 3 defa kanamam olmuştu şuan alt karnımda ağrıyor bilemedim hamile olabilir miyim acaba
Benim hiç gebelik belirtim yok ama uzayan akinti gibi açık pembe akıntı oluştu reglime 6 gün var. Siz test yaptınız mı ?

Benim hiç gebelik belirtim yok ama uzayan akinti gibi açık pembe akıntı oluştu reglime 6 gün var. Siz test yaptınız mı ?
Test yapmadım fakat bu sabah pıhtılı soluk kırmızı kanamam oldu şuan hafif ama devam ediyor sanırım adet oldum sizinki yumurtlama akıntısı olabilir uzayan ise

Back
X