yok bu bildiğiniz leke gibi ben çoktann yumurtladım kahverengi leke bu adete 1 hafta varyumurtlama kanaması. akıntı ile birlikte kılcal kanamaysa bahsettiğiniz yumurtlama kanamasıdır. yerleşme kanaması genelde beklenen adet gününden 1-2 gün önce veya tam da adet olacak gün geliyor. o yüzden adet mi yerleşme kanaması mı anlayamıyorsun şahsen bende öyle olmuştu.
yerleşme olma olasılığı yüksek :) Konuşmuştuk gjlbhfbjf Bence iki gün sonra test yap çıkar kan gelmezseyok bu bildiğiniz leke gibi ben çoktann yumurtladım kahverengi leke bu adete 1 hafta var
Relg gününe yakın yerleşme kanaması diye biliyorum.Hatta bir arkadaşım da lekelenmeden biraz fazla kan gelmişti sonra hamile olduğunu öğrendiTestte çıkması için 2 gün geçmesi gerekiyor sanırım. Benimde reglden bir gün önce geldi. Peçeteye önce pembe şimdi açık kahve ve giç regl sancım yok. Reglim sökülmeye başlasa sancım olurdu.Ama tam regl gününe yakın olması kafamı karıştırdı. Ayırt edebileceğim bir durum var mı biliyor musunuz
Merhaba yumurtlamadan sonra 13. Gün akşamı kahve leke geldi silince başkada gelen giden yok sabahta birşey yok ağrıö falanda yok gebelik olabilirmi. Yumurtlamadan 8 gün önce progestron 18 çıktıyumurtlama kanaması. akıntı ile birlikte kılcal kanamaysa bahsettiğiniz yumurtlama kanamasıdır. yerleşme kanaması genelde beklenen adet gününden 1-2 gün önce veya tam da adet olacak gün geliyor. o yüzden adet mi yerleşme kanaması mı anlayamıyorsun şahsen bende öyle olmuştu.
olabilir ihtimal yüksekMerhaba yumurtlamadan sonra 13. Gün akşamı kahve leke geldi silince başkada gelen giden yok sabahta birşey yok ağrıö falanda yok gebelik olabilirmi. Yumurtlamadan 8 gün önce progestron 18 çıktı
Malesef kırmızılsr geldiolabilir ihtimal yüksek
Merhaba, yumurtlama akıntısı ile kılcal kahverengi ve pembe şekilde gelen akıntı olduğu halde ovulasyon testi günlerdir negatif çıkıyorsa neden olabilir acaba sizce folikul kisti felan mıdır ?yumurtlama kanaması. akıntı ile birlikte kılcal kanamaysa bahsettiğiniz yumurtlama kanamasıdır. yerleşme kanaması genelde beklenen adet gününden 1-2 gün önce veya tam da adet olacak gün geliyor. o yüzden adet mi yerleşme kanaması mı anlayamıyorsun şahsen bende öyle olmuştu.
Benim hiç gebelik belirtim yok ama uzayan akinti gibi açık pembe akıntı oluştu reglime 6 gün var. Siz test yaptınız mı ?Kızlar bende adetime 1 hafta var az önce kahve Pembe mukus tarzı bişey geldi normalde düzenli adet olurum ama son bikac aydir regl tarihlerim çok duzensiz geçen ay 3 defa kanamam olmuştu şuan alt karnımda ağrıyor bilemedim hamile olabilir miyim acaba
Test yapmadım fakat bu sabah pıhtılı soluk kırmızı kanamam oldu şuan hafif ama devam ediyor sanırım adet oldum sizinki yumurtlama akıntısı olabilir uzayan iseBenim hiç gebelik belirtim yok ama uzayan akinti gibi açık pembe akıntı oluştu reglime 6 gün var. Siz test yaptınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?