Yerleşme kanaması

bankacikizzz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
20
5
16
27
Lütfen kusura bakmayın öncelikle. Bugün sabah kahverengi akıntı geldi ve akşamda böyle bir şey onun dışında adet olmadım ve gelmedi bir kan veya leke. Adetime 4 gün var yerleşme kanaması olabilir mi?

Lütfen kusura bakmayın öncelikle. Bugün sabah kahverengi akıntı geldi ve akşamda böyle bir şey onun dışında adet olmadım ve gelmedi bir kan veya leke. Adetime 4 gün var yerleşme kanaması olabilir mi?
Benim adetim geciktikten sonra olmuştu çok as bir lekelenme şeklince sadece bir kere peçeteye silince geldi bu tonlarda bir şeydi olabilir yani adet günün geçince test yap

Benim adetim geciktikten sonra olmuştu çok as bir lekelenme şeklince sadece bir kere peçeteye silince geldi bu tonlarda bir şeydi olabilir yani adet günün geçince test yap
Adetin geciktikten sonra yerleşme kanaması olmuş anladığıma göre. Gebelik oluşmuş mu

Evet canım hamileyim şu an. Yerleşme kanaması da değildi tam kahve bir lekelenme şeklindeydi
Merhaba
Kaç haftalık hamilesiniz ? Yerleşme geç olmuş , bebek boyu kilosu normale göre geriden gidiyor mu son adet tarihine göre ? Bende geçen ay tam regli gününde kanamam oldu , ama ben ona regli dedim çünkü kanamadan 9-10 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı hamile değilim diyip zaten regli de oldum diye kan testi yamadım.
Bir sonraki ay hamile kaldım regli gecikmemle öğrendim ama bebek boyu haftasına tam uygun gidiyor benimki o zaman regliydi galiba diğer türlü ölçümler biraz farklı olabiliyor sanırım

Maalesef kürtaj oldum ben bebeğimin gelişimi durdu. Ama geriden geliyordu boyu kilosu. Allah size bağışlasın evladınızı

Şu an aynı şeyleri yaşıyorum ya adetten iki hafta sonra lekelenme başladı pembe kahve iki üç gündür ilk defa oluyor bebeğim de var yerleşme mi bu ne anlamıyorum çok geçmiş olsun size

Şu an aynı şeyleri yaşıyorum ya adetten iki hafta sonra lekelenme başladı pembe kahve iki üç gündür ilk defa oluyor bebeğim de var yerleşme mi bu ne anlamıyorum çok geçmiş olsun size
Canım geçmiş olsun doktora gittin mi kötü düşünme mutlaka git bekleme aynı şeyleri yasadim

Benim de gebeliğim onaylandı bugün ama kahverengi akıntım var. Size sebebini söylediler mi??
Benim o akıntıdan sonra bebeğimin gelişimi durdu maalesef kürtaj oldum. Akıntıları hafife almayın kontrole gidin belirtiler azalırsa hiç vakit kaybetmeyin. Doktorlar normal olur diyorlar ama öyle olmuyor

Benim o akıntıdan sonra bebeğimin gelişimi durdu maalesef kürtaj oldum. Akıntıları hafife almayın kontrole gidin belirtiler azalırsa hiç vakit kaybetmeyin. Doktorlar normal olur diyorlar ama öyle olmuyor
Çok geçmiş olsun benim kesildi gibi ama siz de böyle deyince korktum açıkçası doktor yerleşme de olabilir düşük de olabilir demişti yarın yeniden kan istedi

Çok geçmiş olsun benim kesildi gibi ama siz de böyle deyince korktum açıkçası doktor yerleşme de olabilir düşük de olabilir demişti yarın yeniden kan istedi
Bana kendi doktorum çok normal ciddiye alma demişti. Gittiğim acil doktoru her lekelenme bizim için düşük tehlikesi demişti. O gün çok ağrım da vardı o zaman olduğunu düşünüyorum. Siz yine de ciddiye alın lütfen kontrole gidin sürekli Allah size bağışlasın evladınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…