• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

aleuna

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Kızlar merhaba adetim 6 gün gecikti ve gebelik testim pozitif çıktı bugünde kan verdim henüz sonucu çıkmadı. Adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim yanlış bilmiyorsam yerleşme kanaması da adete yakın oluyor bende olmadı bu durumu yaşayan var mı yada 6-7. Haftalarda kanama yaşayan?

Bende yerleşme yaşamadım hiç her kadında olması gerekmiyormuş yapı meselesi sanırım kese gördünüz mü kan sonucunuz nasıl çıktı

idrar testini dün yaptım kanda bugün verdim daha çıkmadı

idrar testini dün yaptım kanda bugün verdim daha çıkmadı
Testin çizgisi net belirginse eğer yüksek çıkar kanın sonuç çıkınca yaz mutlaka burayada güzel haberlerle inşallah

Kızlar merhaba adetim 6 gün gecikti ve gebelik testim pozitif çıktı bugünde kan verdim henüz sonucu çıkmadı. Adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim yanlış bilmiyorsam yerleşme kanaması da adete yakın oluyor bende olmadı bu durumu yaşayan var mı yada 6-7. Haftalarda kanama yaşayan?
Yerleşme kanaması her kadın da olmuyor gebelik testinin markası neydi

Testin çizgisi net belirginse eğer yüksek çıkar kanın sonuç çıkınca yaz mutlaka burayada güzel haberlerle inşallah
18C7DA81-EEE0-4D2E-B2EA-2B2B9DC34E8A.webp
Bu şekildeydi

Aa öyle mi peki doktora gittiğinizde kalp atışlarını duyabildiniz mi hemen

Aa öyle mi peki doktora gittiğinizde kalp atışlarını duyabildiniz mi hemen
Daha çok yeni öğrendim bende tam 5 haftalık şuan son betam 1950 di cumartesi günü çarşamba kontrole gidicem bakalım kese gözükür mü daha kimseye söyleyemedim bile öncesinde 2 kimyasal yaşadım çünkü üzücü oluyor sonu içimde yaşamaya çalışıyorum ilk gebeliğim olacak bakalım hayırlısı sonucunu çıkınca yaz merak ettim seni güzel sonuçlarla inşallah 🙏🏻

Daha çok yeni öğrendim bende tam 5 haftalık şuan son betam 1950 di cumartesi günü çarşamba kontrole gidicem bakalım kese gözükür mü daha kimseye söyleyemedim bile öncesinde 2 kimyasal yaşadım çünkü üzücü oluyor sonu içimde yaşamaya çalışıyorum ilk gebeliğim olacak bakalım hayırlısı sonucunu çıkınca yaz merak ettim seni güzel sonuçlarla inşallah 🙏🏻
İkimiz içinde hayırlısı olsun benimde ilk gebeliğim yaşayarak öğreniyorum haftaya benimde randevum kimseye söylemedim kalp atışlarını duyana kadar

Back
X