• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

danset

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar yerleşme kanaması yaşayanlar adetten farkını nasıl anladınız?
Adetim 20 gün geçti bu süre içerisinde 2 tane pozitif erken gebelik testim 1 tane negatif erken gebelik testim var ilk zamanlarda kan testi de vermiştim çıkmamıştı acaba geç döllenme olduğundan mı çıkmadı kanda emin olamadım bugün çok açık pembe renk lekelenmem oldu adet mi yerleşme mi anlayamadım.

Adetim 20 gün geçti bu süre içerisinde 2 tane pozitif erken gebelik testim 1 tane negatif erken gebelik testim var ilk zamanlarda kan testi de vermiştim çıkmamıştı acaba geç döllenme olduğundan mı çıkmadı kanda emin olamadım bugün çok açık pembe renk lekelenmem oldu adet mi yerleşme mi anlayamadım.
Canım öncelikle geç döllenme olması için geç çatlama olması lazım o günleri biliyorsan geçmi erkenmi çatlama oldu birde canım 2 tanesinde çıkıp birinde çıkmadıysa oda biraz sıkıntı markaları neydi
Som olarakta bir pedi dolduracak kadar oldumu akıntı yoktu sildikçe mi geldi

Kimyasal da olmuş olabilir dicem ama kanda çıkmadıysa bilemedim

Bende bir şey sormak istiyorum adetten üç gün önce ara ara bir iki damla kahverengi leke geldi ertesi gün çoğaldı dedim adet oluyorum sanırım ama hiç sancım yok ve benim hiç lekelenmem olmazdı çoğaldı dediğimde kaşık kadar bişe iki kere çok geldi sonra kesildi şimdi sadece oeçeteye silince geliyor yani iki gündür böyle ne yapacağım bilmiyorum bugün adet günümdü

Canım öncelikle geç döllenme olması için geç çatlama olması lazım o günleri biliyorsan geçmi erkenmi çatlama oldu birde canım 2 tanesinde çıkıp birinde çıkmadıysa oda biraz sıkıntı markaları neydi
Som olarakta bir pedi dolduracak kadar oldumu akıntı yoktu sildikçe mi geldi
Pozitif çıkanlar artımed negatifi hatırlamıyorum
Leke de sildikçe geldi ped takmadım ilk sildiğimde açık pembe aradan zaman geçti ikinci sildiğimde hafif kahveydi daha da akıntı gelmedi

Bende bir şey sormak istiyorum adetten üç gün önce ara ara bir iki damla kahverengi leke geldi ertesi gün çoğaldı dedim adet oluyorum sanırım ama hiç sancım yok ve benim hiç lekelenmem olmazdı çoğaldı dediğimde kaşık kadar bişe iki kere çok geldi sonra kesildi şimdi sadece oeçeteye silince geliyor yani iki gündür böyle ne yapacağım bilmiyorum bugün adet günümdü
Biraz araştırdığıma göre adetten önce böyle leke gelip 2-3 gün sürüyorsa sonrasında da adet gelmiyorsa yerleşme kanaması diyorlar genelde

İnşallah
Biraz araştırdığıma göre adetten önce böyle leke gelip 2-3 gün sürüyorsa sonrasında da adet gelmiyorsa yerleşme kanaması diyorlar genelde
ama ya bugün ya da yarın adet günüm test yaptım negatif acaba erken mi yaptım ki

Pozitif çıkanlar artımed negatifi hatırlamıyorum
Leke de sildikçe geldi ped takmadım ilk sildiğimde açık pembe aradan zaman geçti ikinci sildiğimde hafif kahveydi daha da akıntı gelmedi
Canım bir hastaneye git direkt istersen sonuç olarak 2 sinde görmüşsün pozitifi ve kanama yerleşme kanamasıysa müdahale edlir ilaç verilir bir ihtimal direkt kan ver en net sonuç çıkar

Canım seninkide yerleşme kanamasına benziyor bugün devam ediyorum kanama

O kadar azaldı ki bugün bitti artık diyebilirim önümüzdeki iki üç gün kritik bakslım

Arkadaşlar 5 günüm geçiyor gögüslerde ağrı yoktur normalde adetime 1 hafta kalarak gögüs ağrısı başlardı şuan yoktur sizce gebelik olabilir mi

Arkadaşlar 5 günüm geçiyor gögüslerde ağrı yoktur normalde adetime 1 hafta kalarak gögüs ağrısı başlardı şuan yoktur sizce gebelik olabilir mi
Kimisii hiç yaşamıyor mesela benim aşırı ağrır şişer son bir yıldır hafif var o belli olmaz tanş

Ysni

Canım seninkide yerleşme kanamasına benziyor bugün devam ediyorum kanama
Bende 8 martta çatlatma iğnesi olmuştum cuma günü testim hafif ailikti cumartesi negatif çıktı pazar akşamı silince peçeteye çok hafif açık kahverengi leke geldi bir seferlik sonrası gelmedi adette olmadım sizce durum nedir

Bende 8 martta çatlatma iğnesi olmuştum cuma günü testim hafif ailikti cumartesi negatif çıktı pazar akşamı silince peçeteye çok hafif açık kahverengi leke geldi bir seferlik sonrası gelmedi adette olmadım sizce durum nedir
Canım yerleşme kanamasına benziyor bebek yerleştikten sonra beta artışı olur bir kaç gün daha bekle öyle test yap istersen

Canım bende hamileyim Bendede tam tersi normalde ağrırdı öğrendiğin ay hiç ağrı olmadı kişiden kişiye bmte değişir 5 gün geçtiyse çıkma ihtimali var test yaptınmı

Canım yerleşme kanamasına benziyor bebek yerleştikten sonra beta artışı olur bir kaç gün daha bekle öyle test yap istersen
Birde göğüs ağrılarım var dokununca acıyor adet olacakmış gibi his var

Birde göğüs ağrılarım var dokununca acıyor adet olacakmış gibi his var
Canım benimde bir ay böyle oldu adet oldum sonra bu ay da bel ağrısı sırt ağrısı ve baya karın ağrım vardı aynı adet olmuşum gibi göğüste hiç bir şey yoktu sadece uçları kaşınıyordu onuda çok duş almaya bağlıyorum o ara üst üste duş almıştım havalarda soğuktu ama kendinde belirti arama belirti kişiden kişiye göre değişir ve vücudu dinleyince insan hamile moduna giriyor sonra olmayınca üzülüyor bede öyle olmuştum ama şimdilik yerleşme kanaması gibi gözüküyor ki inşallah bebeğin seninledir yarın bir test yapabilirsin canım varsa çıkar çatlamadan sonraki 16.gün bugün ,yarın 17 varsa çıkar canım ben Dpo 11 de öğrendim

Back
X