yerleşme kanaması

windreissen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
8
0
40
Slm hanımlar,
Adetim 5 gün gecikti bugün kanamam oldu ama kahverengi bir kanamaydı normal adet sancısı acaba test yapsam test sonucu pozitif çıkabilir mi?

Saol canım test aldım fakat bekliyorum daha yapmadım kanama olmadı sanki adet gibi ama iki damla geldi kahverengi ve bitti ondan dolayı umutluyum. İns olmuştur.

yeleşme kanaması adetten önce vea adet günü geliyor geç döllenmeyse sonrada gelebılır. eger gunu gunune adet görüyorsan yerleşme kanaması değildir

Meraba ya ben baya korkuyorum paylaşmam lazım bunu. Adetımden 1-2 gün önce hasta oldum erkek arkadasımla bişeyler yasadık ama bakıreyım ve cinsel ilişkiye girmedik. Bu ayın 1 inde olmam gerekıyodu 2 gün önce oldum ve baya kahverengi akıntım oldu yoğun sekılde adet kanaması gibi çok sancılıydı ama bu sabah uyandığımda kesilmiş şimdi ara ara normal kırmızı kan gelıyor Hastalığım 1 hafta surerdi benım bu kadar erken neden bıttı. 1 ay olda erkek arkadasımla bişeyler yaşayalı gebelık testı yaptım bıraz önce negatif çıktı sizce yerleşme kanaması mı bu

Merhaba arkadaşlar bu benim ilk msjm Uzun zamandir takip ediyorum 10 aylık evliyim hic korunmadik su ana kadar
3 ay once kanamam cok uzun sürdüğü icin doktora gitmiştim vajinal muayene yapti kist falan hicbisey yok cok şükür
Bu ay 19unda adet olmam gerekiyordu sali gunu
O gun seffaf akinti ile birlikte icinde ince cizgi halinde kan gibi bisey geldi ama kan degil pembemsi gun boyu sürmedi
Ertesi gun cok cok az geldi bugun ise tamamen kesildi akıntıya döndü
Adetimi bekliyorum derken kardeşim msj attı erkek bebegin varmis rüyamda onu giydiriyordum diye icimde yine bi umut oldu test yapsam cikar mi ?
O salı günü gelen sey neydi bide yardim edin bana :KK15:

Merhabalar arkadaşlar sorum olacaktı ya yardımcı olursanız sevinirim. Geçen cuma günü kan testi yaptırdım sonuç 39 çıktı. Doktor çok umutsuz konuştu değerin düşük büyük ihtimalle gebelik sonlanır ama sonlanmazsa da gel cuma günü tekrar test yapalım dedi(bi kere kimyasal gebelik bi kere de kürtaj oldum o yüzden bu kadar umutsuz) Bugün öğlen akıntım hafif lekelendi kahverengi gibi. Devamı gelmedi bu yerleşme kanaması olabilir mi? yoksa adet mi olacam? yani sorum yerleşme kanaması pozitif çıktıktan sonra oluyo mu yoksa hamile olduğunu öğrenmeden mi oluyo?

Meraba arkadaşlar benimde bi sorum olucak bende 2aylık evliyim ve şimdiden bebek çalışmalarına başladık eşim çok istiyo dün ovulasyon günümdü ve ilk defa zamansız kan geldi pembemsi ama yoğun adetime çok var test yaptım negatif çıktı yerleşme kanaması varmış idrar testleride ilişkiden 15 gün geçtikten sonra net kesin bi yanıt veriyomuş çok istekli hevesliyim lütfen bileniniz bu durumu yaşayanız varsa cevap verirmisiniz lütfennnn :KK43:

yeleşme kanaması adetten önce vea adet günü geliyor geç döllenmeyse sonrada gelebılır. eger gunu gunune adet görüyorsan yerleşme kanaması değildir
iyi geceler kızlar yerleşme kanaması olmadanda hamile kalınırmı biliyormusunuz biz eşimle 2 yıldır çoçuk istiyoruz olmuyor aşılama yaptırdı gene olmadı en son mayıs ayında aşılama yapıldı olmadı haziranda adet gördüm sonra mmemlekete gittim geldim geldiğimde yumurtlama günlerimdi benim adetim geçikti normalde hep erken gelir sağ kasığım değil sol kasığım ağrıdı birkaç gün perşembe dokttara gidicem ama kist olmasından korkuyorum sağ kasığım ağrıyınca kist olmuştu birkaç kez sol kasığımın üst tarafı değil alt tarafı ağrıdı

Meraba arkadaşlar benimde bi sorum olucak bende 2aylık evliyim ve şimdiden bebek çalışmalarına başladık eşim çok istiyo dün ovulasyon günümdü ve ilk defa zamansız kan geldi pembemsi ama yoğun adetime çok var test yaptım negatif çıktı yerleşme kanaması varmış idrar testleride ilişkiden 15 gün geçtikten sonra net kesin bi yanıt veriyomuş çok istekli hevesliyim lütfen bileniniz bu durumu yaşayanız varsa cevap verirmisiniz lütfennnn :KK43:
Canım yerleşme kanamsı zamanı kişiden kişiye değişiyo ama ovulasyon tarihinden en az bir hafta geçmesi gerekiyo hesabına göre geçiyosa budurumda ilk akla gelen hamilelik olur fakat herzamn böyle sonuçlanmıyor gecen aylarda benden adetime on gün kala kahverengi leke geldi doktoruma sordum adetin gecikmesini bekle dedi eğer gecikirse hamilesin gecikmezse sıkıntı yok dedi ama bidahaki aylarda yine boyle kanamayla karşılaşırsan mutlaka bana gel dedi inşallah hamilesindir daha cok yenisin bence sabırsız olmanı gerektrcek bi durum yok henüz oyuzden kafana takmadan adetin gecikmesini bekle derim buarada cok erken test yapmışsın eger kafan cok karıştıysa kan testi sonuc verr fakat idrar testi bazen adet gecikmesinden sonra bile ancak sonuc veriyor güzel haberlerini bekliyoruz

iyi geceler kızlar yerleşme kanaması olmadanda hamile kalınırmı biliyormusunuz biz eşimle 2 yıldır çoçuk istiyoruz olmuyor aşılama yaptırdı gene olmadı en son mayıs ayında aşılama yapıldı olmadı haziranda adet gördüm sonra mmemlekete gittim geldim geldiğimde yumurtlama günlerimdi benim adetim geçikti normalde hep erken gelir sağ kasığım değil sol kasığım ağrıdı birkaç gün perşembe dokttara gidicem ama kist olmasından korkuyorum sağ kasığım ağrıyınca kist olmuştu birkaç kez sol kasığımın üst tarafı değil alt tarafı ağrıdı
Yerleşme kanaması onda bir rastlanan bi durum zaten herkeste olmaz hamilelik yoksa stresle alakalı olabilir

tabı ki yerleşme kanaması olunmadan gebe kalınabılınır. yerleşme kanaması her bayanda olmaz

Canım yerleşme kanamsı zamanı kişiden kişiye değişiyo ama ovulasyon tarihinden en az bir hafta geçmesi gerekiyo hesabına göre geçiyosa budurumda ilk akla gelen hamilelik olur fakat herzamn böyle sonuçlanmıyor gecen aylarda benden adetime on gün kala kahverengi leke geldi doktoruma sordum adetin gecikmesini bekle dedi eğer gecikirse hamilesin gecikmezse sıkıntı yok dedi ama bidahaki aylarda yine boyle kanamayla karşılaşırsan mutlaka bana gel dedi inşallah hamilesindir daha cok yenisin bence sabırsız olmanı gerektrcek bi durum yok henüz oyuzden kafana takmadan adetin gecikmesini bekle derim buarada cok erken test yapmışsın eger kafan cok karıştıysa kan testi sonuc verr fakat idrar testi bazen adet gecikmesinden sonra bile ancak sonuc veriyor güzel haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim beklicem artık canım çok sağol

Merhaba arkadaşlar 10 yıldır evliyim pko hastasıyım 9yıldır sadece adet söktürücü içtiğimde adet görüyordum ancak bir buçuk yıldır adetlerim kendiliğinden düzeldi ve 16 kilo verdim. Şimdi yardımınıza bilgilerinize ihtiyacım var. Adetim biteli 19 gün oldu ve hiç sancım yokken kahve rengi bir regl oldu ama toplasan 10 damla birikintisi kadar. Hastalandım sandım ama sabah kalktığımda pet tertemizdi sadece peçeteyle sildiğimde çok açık pembe bir su geldi bunların üzerinden iki gün geçti ve başka bir belirti adet yok benim durumumda olup bu şekilde bebek sahibi olan var mıdır acaba? Rabbim bütün isteyen hakeden herkeze evlat nasib etsin rabbim aratmasın evlat hasretiyle kavrulan ciğerlerimiz ferahlasın inşallah

X