Arkadaşlar pazartesi hamile olduğumu öğrendim değerim 9.59 geç döllenme olmuştu bugun kan verdim ve doktora girdim kan sonucum yarın çıkacak fakat doktor muayane ettim rahim gelişiyor kendini hazırlıyor dedi. Şimdi eve geldim açık kahverengi ve ara sıra açık pembe renkte leke geliyor bende korkuyorum bu lekelenme kaç gün sürer ve ağrı yaparmı nasıl birşeydir bilgi verirmisniz çok üzüldüm lekelenme olunca
Canım doktoruna ulaş yerleşme kanaması da olabilir farklı bir kanama da olabilir. Bende 3 ay boyunca kanama oldu ama dışarı gelen bir kan yoktu kese dışı kanama yaşadım ve progestan kullandım. İlk 3 ay çok önemli çünkü...
Canım doktoruna ulaş yerleşme kanaması da olabilir farklı bir kanama da olabilir. Bende 3 ay boyunca kanama oldu ama dışarı gelen bir kan yoktu kese dışı kanama yaşadım ve progestan kullandım. İlk 3 ay çok önemli çünkü...
Yerleşme vs gibi kanamalar sürekli devam etmez canım gelir gelmez kalır bi kac gün sonra yine gelir vs vs. Sen kendini ihmal etme dikkatli davran yorma kendini uzan