Canım hamilelikte adet sancısı gibi ağrılar normal karşılanmaz. Hamileysen de doktora gitmeni tavsiye ederimMerhaba kızlar. Yerleşme kanaması denen olay adet sancısı gibi ağrı yapar mi ya? Dün beklenen adet günümdü. Wcde çook az kahve leke gördüm ve adet oldum sandım, ped takıp uyudum ama sabaha kadar hiç bişey olmamis. Kasiklarimda aşırı kramp var sabahtan beri ama adet oluyor gibi kan falan yok. Az önce yine lavaboda peceteye pembe leke bulaştı silince. Ağrım var diye adet olurum diye düşünüyorum ama şüphelendim ya yerleşme kanamasi olabilir mi bu
Canım çokteşekkür ederim. Hamilelik çok istiyorum ama regl oldum, ağrı ondanmış. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım hamilelikte adet sancısı gibi ağrılar normal karşılanmaz. Hamileysen de doktora gitmeni tavsiye ederim
Haklısın canım reglmisBende yerleşme kanaması ağrılı geçmez diye biliyorum canım
Kanama ile birlikte mi adet ağrısı Çektin canım? :)Bende de aynısı olmuştu ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Aynı adet ağrısı gibiydi. Hatta adet olacağım sanıyordum. İnşallah gönlünden geçen olur
Üzülme canım kısmet değilmiş bu ayHaklısın canım reglmis
Canım benim ne kadar şanslısın. Benim bu ay olmadı ama önümüzdeki aylarda inşallahBende de aynısı olmuştu ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Aynı adet ağrısı gibiydi. Hatta adet olacağım sanıyordum. İnşallah gönlünden geçen olur
Öyle canım önümüzdeki aylarda inşallah. Rabbim nasip etsin deÜzülme canım kısmet değilmiş bu ay
Bildiğiniz her ay çektiğim adet ağrılarım vardı. Sonra kanamam oldu ama devamı gelmedi. Böylece öğrenmiş oldum.Kanama ile birlikte mi adet ağrısı Çektin canım? :)
İnşallah bir sonraki ay gönlünden geçen olur. Dua edeceğim senin için.Canım benim ne kadar şanslısın. Benim bu ay olmadı ama önümüzdeki aylarda inşallah
Sağlıkla kucağına alman nasip olur inşallahBildiğiniz her ay çektiğim adet ağrılarım vardı. Sonra kanamam oldu ama devamı gelmedi. Böylece öğrenmiş oldum.
İnşallah gönlünden geçen olur senin de.Sağlıkla kucağına alman nasip olur inşallahbenimde adetten 1 gün önce pembe leke geldi hiç olmazdı aradan 12 gün geçti hala adet olmadım adetin düzensiz zaten o yüzden beklemedeyim hala
İnş sana da nasip olur canım. Sen yine de gebelikte de yerleşme kanaması diye düşünme her kanama doktorlar için çok önemli. Toplu iğne ucu kadar bile görsen git.Canım çokteşekkür ederim. Hamilelik çok istiyorum ama regl oldum, ağrı ondanmış. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım benimİnşallah bir sonraki ay gönlünden geçen olur. Dua edeceğim senin için.
Inşallah canım. Rabbim bundan sonra başka dert vermesin sizede insallahİnş sana da nasip olur canım. Sen yine de gebelikte de yerleşme kanaması diye düşünme her kanama doktorlar için çok önemli. Toplu iğne ucu kadar bile görsen git.Ben kanama da yaşadım enfeksiyon da. Umarım Allah sana en sağlıklısı dan kanamasız ilaçsız iğnesiz bir hamilelik nasip eder.
Benşmde iki aydır öyle oluyor her seferinde de defalarca test yapıyorum yine içim rahat etmiyor. Artık alıştım. 2. Yada 3. Gün adet olursun eğer gebe değilsenMerhaba kızlar. Yerleşme kanaması denen olay adet sancısı gibi ağrı yapar mi ya? Dün beklenen adet günümdü. Wcde çook az kahve leke gördüm ve adet oldum sandım, ped takıp uyudum ama sabaha kadar hiç bişey olmamis. Kasiklarimda aşırı kramp var sabahtan beri ama adet oluyor gibi kan falan yok. Az önce yine lavaboda peceteye pembe leke bulaştı silince. Ağrım var diye adet olurum diye düşünüyorum ama şüphelendim ya yerleşme kanamasi olabilir mi bu
Istiyoruz ve bekliyoruz ya gerçekten büyük hayal kırıklığı oluyor. Inşallah doğru vakitte, sağlıcakla güzel haberler aliriz biz deBen
Benşmde iki aydır öyle oluyor her seferinde de defalarca test yapıyorum yine içim rahat etmiyor. Artık alıştım. 2. Yada 3. Gün adet olursun eğer gebe değilsen
Merhaba kanamadan kaç gün sonra öğrendiniz hamile olduğunuzuBende de aynısı olmuştu ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Aynı adet ağrısı gibiydi. Hatta adet olacağım sanıyordum. İnşallah gönlünden geçen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?