Merhaba arkadaşlar yazıyorum ama kafam çok karıştı ve sürekli bir araştırma haline girdim birileriyle konuşsam iyi olur diye yazıyorum . Hemen durumu anlatıyorum yumurtlama akıntısının olduğu günü ve iki gün sonra sını değerlendirdik. 2 3 gün sonrasında göğüs hassasiyetim başladı ama uçlarında değil mesela eşime sarılırken falan göğüslerim acıyordu ve merdiven inerken falan tutma ihtiyacı duyuyordum ama şimfi o ağırlık geçti yani sanki ağrı hassasiyet kalmadı . Arada bir kasıklarıma bir batma oluyor ama saniyelik ve belim çok ağrıyor adetime 3 gün kaldı ama bugün sanki adet olmuşum gibi birşey oldu ve peçeteye sildiğim de sanki adet başlangıcında olan lekeden geldi böle sulu kahverengi ama açık bir renk . Bu arada sabahına test yaptım kaset olanlardan ama negatif çıktı .. daha sonra ped yerleştirdim çünkü böle olduktan sonra kırmızılar gelir ama sonra baktığım da iki damla kahverengi ama açık tonda yine peşin üzerinde iki nokta vardı anlayamadım saatler geçti hala adet olmadım belim ağrıdı baya bir süre ama yine gelen giden yok . Testi erken mi yaptım sizce bu arada hastaneye gidip kan verme şansım da yok çünkü çok uzak kalıyor kafam karıştı acaba başka bişey mi yoksa gebelik mi . İçim hiç rahat değil olsan bir dert olmasan başka bir dert