Normala reglime 5 gün vardı yerlesme sandım sonraki gün normale döndü işte bugün 3. Günüm daha önce düşük geçiren arkadaşım vardı ona anlattım durumu oda dedi benim ultrasonumda böyle gibiydi dedi beyaz ama onun çocuğu olduğu için onun dağınık di kesenin ici o görünen yuvarlak şey kese dedi fakat doktora çok sinirlendi nasıl doktor dedi normalde her şeyi söylemesi gerek dedi belkide düşük yapıyorsun dedi para için yapıyorlar dedi ki bencede öyle hamile olabilir miyim dedim olabilir dedi arkadaşım da dedi ne dmek olabilir doktor degilmi söylemesi gerek ne varsa dedi gerçekten para için bencede o yüzüden birdaha hastaneye girmicem zaten şimdi yarın sabah lan vericem sağlık ocağına pazartesi sonuç çıkar muhtemen pazartesi yada salı da sonucları alıp özel başka bir hastaneye muayeneye gidicem iyi bir doktora arkadaşım önerdi baya iyiymiş inşallah kötü bisey yoktur korkuyorum hala bi yandan kanana devam ediyor kaşıklarım ağrıyor biseyler yiyip içiyorum şişkinlik oluyor sanki.midemde bisey varmış gibi neyse hayırlısı diyorum yarın kan vericem ultrason fotosunu birde sabah aile hekimime göstericem bakalım o ne çiçeksiz bakmismiydiniz ultrason fotosuna