Yerleşme kanamasimi yoksa kirmizilar mi geliyor :(

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Mrb kizlar biliyorsunuz dun gebelik testi yaptim (eke koyuyorum) silik cikmisti bat 9 mayis fakat suna bende çok çok acil renkli leke geliyor kirmizlar geliyor diye çok korkuyorum bu durumu yasayan arkadaşlar bana yardimci olabilir mi? Bir çok arkadaş kesin hamilelik vardir demişti bana hamile olmayip testin boyle cikmasi mumkunmu? Regli mi olacagim yoksa yerleşmemiş bu ?

Eklentiler

• IMG_20160506_165815.webp
    IMG_20160506_165815.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20160506_190212.webp
    IMG_20160506_190212.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 121
evet görünüyor ve inşallah yerleşme kanamasıdır ve uzun sürmez.. beklemek ve dua etmekten başka çare yok..
İnş.canim ama ben çok kotu hissediyorum galiba hastalanacagim öyle hissediyorum.olmasa test boyle cikarmiydi ? Dört test yaptim hep silik cikiyordu dun biraz daha belirgin cikti fakat bugün hüsran

Bence de hamilelik var bi kan tahlili yaptırın. Bence yatıp dinlenin dikkat edin akintiniz kırmızıya dönerse mutlaka doktora gidin. İnşallah hamilesindir❤

Canım mralını bzmak ıstemem belkı yerlesme kanamasıdır ya bende bı kere sılık cızgı cıktı snrasında ıkı gun snra kanama basladı dusuk yapyrum sandım hastaneye kstum kanımda gebelık yktu buna kınyasal gebelık denoyrmus yumurta dllenıyor ama rahıme tutunmadan adetle atılıyormus ama sen ıcını ferah tut yınede

Canım mralını bzmak ıstemem belkı yerlesme kanamasıdır ya bende bı kere sılık cızgı cıktı snrasında ıkı gun snra kanama basladı dusuk yapyrum sandım hastaneye kstum kanımda gebelık yktu buna kınyasal gebelık denoyrmus yumurta dllenıyor ama rahıme tutunmadan adetle atılıyormus ama sen ıcını ferah tut yınede
Saol canim her turlu duruma acigim şuan okşar uzgunumki :( hayirlisi olsun başka birşey gelmiyor elimden

Hmn bi dra gorunseniz kimyasal gblik degil ise btehcg ye hore bzn igne yapturiyor drlar bebek tutunsun diye.eczaneden alip kendinize ypabileceginiz bi igne bildigim kdri ile .bi dr ile girusmenizde fayda var

Hmn bi dra gorunseniz kimyasal gblik degil ise btehcg ye hore bzn igne yapturiyor drlar bebek tutunsun diye.eczaneden alip kendinize ypabileceginiz bi igne bildigim kdri ile .bi dr ile girusmenizde fayda var
Eşime henüz birşey söylemedim onu heveslendirmek istemedim o yüzden şuan ne yapacagimi bilmiyorum en iyisi beklemek eğer yelesmeyse kaybolur yok regliyse devami gelir zaten beni bu kadar üzen dun yaptigim test oldu

Artti canim simdi pembeye dondu artik umut sifir.... Hayilisi artik ne diyeyim
Canım pembe tonları ve kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olarak söyleniyor ama bu kişiden kişiye değişebiliyor.
Bence elini çabuk tut dr a gitmek için çünkü erken teşhis çok önemli bir ilaçla korunabilir bebişin hormon ilacı kullanmıyorsan hamilesin bence :KK15:

Mrb kizlar biliyorsunuz dun gebelik testi yaptim (eke koyuyorum) silik cikmisti bat 9 mayis fakat suna bende çok çok acil renkli leke geliyor kirmizlar geliyor diye çok korkuyorum bu durumu yasayan arkadaşlar bana yardimci olabilir mi? Bir çok arkadaş kesin hamilelik vardir demişti bana hamile olmayip testin boyle cikmasi mumkunmu? Regli mi olacagim yoksa yerleşmemiş bu ?
Hayatım bazen bebek henüz küçükse ikinci çizgi silik olabiliyor.

Back
X