Yerlesme kanamasimi

Böyle daha çok stres olunur ama başka bir yolu yok öğrenmek için siz bilirsiniz ben yerleşme gördüğümde pzitifti testlerim
Sizi anlıyorum sanırım sizde beni anlıyorsunuz ama tıbbi açıklama yapıyorsunuz bu sitedeki amaç fikir alışverişi....Ben de bıkıyorum tabiii ki sizin bildiğiniz ama daha oncesi gebelik yasamadigimdan gebelik yaşayan kadınlar ile belirtileri yazışmak....Ben çevreme anlatmıyorum. Buraya paylaştım anlamanızı rica ediyorum. O ZAMAN sizde yerlesme kanı geldiyse benim.ilk sayfaya koydum kanama yerlesme kanına benziyormu diye yorum yapabilirsiniz

Sizi anlıyorum sanırım sizde beni anlıyorsunuz ama tıbbi açıklama yapıyorsunuz bu sitedeki amaç fikir alışverişi....Ben de bıkıyorum tabiii ki sizin bildiğiniz ama daha oncesi gebelik yasamadigimdan gebelik yaşayan kadınlar ile belirtileri yazışmak....Ben çevreme anlatmıyorum. Buraya paylaştım anlamanızı rica ediyorum. O ZAMAN sizde yerlesme kanı geldiyse benim.ilk sayfaya koydum kanama yerlesme kanına benziyormu diye yorum yapabilirsiniz
Ben sana fikrini camaşirini neden paylaştn gibi bı yorum yapmadım 4 kez yerleşme kanaması yaşadım bunu da idrar veya kan testi yaparak öğrendim size deneyimimi söyledim. Ne yapmamı istiyorsunuz anlamadım? Test yapmayarak hayal gücüyle gebelik var denmez kimsede kanamamin gebelik mi başka birşey mi olduğunu tam anlamıyla bilemez
Tıbbi aciklama ne alakası var gebeliği duman yoluyla mi ogreniyorduk? Testle ogrecegiz tabi ki. Kanama her renk olabilir bunun herhangi şekli biçimi yokki gerginliğinizi beni yanlış anlayarak atamazsınız biraz daha sakin olarak atabilirsiniz size iyi günler

Son düzenleme:
Kızlar yardım.....Yerlesme kanamasi olup fikri olan yazarsa sevinirim attığım ilk sayfadaki fotoğraf yerlesme kanamasimidir
Merhaba ben daha once iki kere transfer oldum. Biri pozitifdi sonra kimyasal oldu ama yine de onda lekelenmem vardi. digeri negatifdi onda lekelenmem yoktu. Bunu sadece sordugunuz için yaziyorum. Zaten bu kesin bir şey degil. Ola da bilir olmaya da bilir. Yine de lekelenme varsa yerleşme de ihtimaller arasinda. Hayirlisi olsun

Millet sizin kanlı görmek zorunda mı ya !! Git testini yaptır diyor herkes i, müneccim mi millet bilsin sen hamile misin diye !!!Bu ne düşüncesizlik ! Bir de millete laf sayıyorsun . Hit ver kanını öğren !

Ben sana fikrini camaşirini neden paylaştn gibi bı yorum yapmadım 4 kez yerleşme kanaması yaşadım bunu da idrar veya kan testi yaparak öğrendim size deneyimimi söyledim. Ne yapmamı istiyorsunuz anlamadım? Test yapmayarak hayal gücüyle gebelik var denmez kimsede kanamamin gebelik mi başka birşey mi olduğunu tam anlamıyla bilemez
Tıbbi aciklama ne alakası var gebeliği duman yoluyla mi ogreniyorduk? Testle ogrecegiz tabi ki. Kanama her renk olabilir bunun herhangi şekli biçimi yokki gerginliğinizi beni yanlış anlayarak atamazsınız biraz daha sakin olarak atabilirsiniz size iyi günler
Ben stres atmıyorum benim test yaparak sonucunun ogrenebilecegimi söylüyorsunuz ama bu siteyi kurmak belirtilerimizi paylaşmak gule gule.....

Bekleyişinizi merakınızı anlıyoruz.
3. Gün embiryosu 4. Gün yerleşme kanaması yapar mı bilmem.
Ama opu esnasında bir işlem yapıldı sonuçta içerde şuan onun bile kanaması olabilir.
Bakın opu dan 7 gün geçti benim hâlâ karnının şişliği ve ağrılarım devam ediyor. Demek istediğim. Yerleşme yada değil burdan bilemeyiz ama bir işlem yapıldı onun içerde kalan kanaması bile olabilir.
3. Gün embiryosu test yapsanız da çıkmaz. Burdan gelen lekeye göre yorum yapsak da doğru olmaz
Bende çok merak ediyorum sürekli kendini kontrol ediyorum belirti ariyorum. Ama herşey için erken

Siz opu sonrası normale donebildiniz mi
Ben zor nefes alıyorum karnım 6 aylık hamile gibi ve ciğerlerim ağrıyor

Bekleyişinizi merakınızı anlıyoruz.
3. Gün embiryosu 4. Gün yerleşme kanaması yapar mı bilmem.
Ama opu esnasında bir işlem yapıldı sonuçta içerde şuan onun bile kanaması olabilir.
Bakın opu dan 7 gün geçti benim hâlâ karnının şişliği ve ağrılarım devam ediyor. Demek istediğim. Yerleşme yada değil burdan bilemeyiz ama bir işlem yapıldı onun içerde kalan kanaması bile olabilir.
3. Gün embiryosu test yapsanız da çıkmaz. Burdan gelen lekeye göre yorum yapsak da doğru olmaz
Bende çok merak ediyorum sürekli kendini kontrol ediyorum belirti ariyorum. Ama herşey için erken

Siz opu sonrası normale donebildiniz mi
Ben zor nefes alıyorum karnım 6 aylık hamile gibi ve ciğerlerim ağrıyor
Öncelikle teşekkür ederim Cevabınız için....Bugün 8.gunum dün adet sancisi çektim....ama bugün ağrım gitti....Benim de şişkinliği var şuan calisiyorum nöbetteyim wc gidip gelmekten bıktım idrar sltutamama şikayetlerim devam ediyor....

Öncelikle teşekkür ederim Cevabınız için....Bugün 8.gunum dün adet sancisi çektim....ama bugün ağrım gitti....Benim de şişkinliği var şuan calisiyorum nöbetteyim wc gidip gelmekten bıktım idrar sltutamama şikayetlerim devam ediyor....
Transfer sonrası 8 gün ise bence yarın sabah ya da pazartesi idrar testi yapın

Hanımefendi. Öncelikle biz gebelik testi değiliz. Bildiğim kadarıyla bu tarz fotoğraflar atmak yasak. Kimse sizin kanlı iç çamaşırınızı görmek zorunda değil. Midesi kaldırmayanlar eminim çoktur. Siz de itinayla herkese fotoğrafıma bakın diyorsunuz.
Defol git seninle uğraşacak vaktim yokkk kan testi yaptım şükür pozitif demek ki yerlesme kaniymis....

Back
X