- 21 Nisan 2022
- 31
- 1
- 16
- 26
- Konu Sahibi Eda Eylenti
-
Belirtiniz varmı adetKızlar bunu buraya hiç atmak istemezdim ama kusura bakmayın adetime 8gün kala hafif akintimla berbaer kahverengi akintim geldi adet oldum sandim ama bidaha hic gelmedi sizce yerlesme kanamasimidir.
Hayır hiç bir belirtim yok zaten pkos var bende o yuzden cok sevinmekde istemiyirumBelirtiniz varmı adet
Allah'ım inşallah öyledir adet oldum diye cok üzülmüştüm ama adetim gelmeyince acabami dedim sizce ne zaman test yapmaliyimEvet yerleşme kanaması
Adetin kaç gün gecikti bilmiyorum ama ben 4 5 gün geçtikten sonra tahlil yapmıştım yumurtlama kanamasından olabilir Kan ver baktırAllah'ım inşallah öyledir adet oldum diye cok üzülmüştüm ama adetim gelmeyince acabami dedim sizce ne zaman test yapmaliyim
Adetin kaç gün gecikti bilmiyorum ama ben 4 5 gün geçtikten sonra tahlil yapmıştım yumurtlama kanamasından olabilir Kan ver bakt
Belli olur heralde testte yapabilirsinAdetim gecmedi daha 8gün var hemen kan testi versem cıkarmı
Tamam canim saol 2 yildir bekliyirum suan içimde o kadar fazla heyecan varki insallah vardırBelli olur heralde testte yapabilirsin
inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınTamam canim saol 2 yildir bekliyirum suan içimde o kadar fazla heyecan varki insallah vardır
Amin canım insallahinşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım olabilir de olmayabilir de , yumurta çatladığında da bu tür kanamalar olabiliyormuş. Umarım hamilesindir ama :)Kızlar bunu buraya hiç atmak istemezdim ama kusura bakmayın adetime 8gün kala hafif akintimla berbaer kahverengi akintim geldi adet oldum sandim ama bidaha hic gelmedi sizce yerlesme kanamasimidir.
aminn inşallah :)inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ovulasyon testiyle takip ediyordum ama bilmiyirim insallah vardir Allahim herşeyi gönlümüzce versin hayirlisi olsun ikimiz adinadacanım olabilir de olmayabilir de , yumurta çatladığında da bu tür kanamalar olabiliyormuş. Umarım hamilesindir ama :)
2 gün önce de benden pembemsi bir kan gel 1-2 damla bende şüphelendim 2 hafta sonra adet olmam gerekiyor bende heyecanla bekliyorum :)
Hayırlısiyla olsn. Bende de pcos var ama adet olmadım daha bu ay adet belirtiside yokHayır hiç bir belirtim yok zaten pkos var bende o yuzden cok sevinmekde istemiyirum
İnşallah vardir ikimizdede bebissHayırlısiyla olsn. Bende de pcos var ama adet olmadım daha bu ay adet belirtiside yok
Ben sanmıyorum ama. İnşallah herşey gönlünce olur cnm.İnşallah vardir ikimizdede bebiss
aminnn :)Ovulasyon testiyle takip ediyordum ama bilmiyirim insallah vardir Allahim herşeyi gönlümüzce versin hayirlisi olsun ikimiz adinada
Maleswf benimde kanamam geldiBen sanmıyorum ama. İnşallah herşey gönlünce olur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?