Yerleşme kanamasımı

Eda Eylenti

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
31
1
16
26
Kızlar bunu buraya hiç atmak istemezdim ama kusura bakmayın adetime 8gün kala hafif akintimla berbaer kahverengi akintim geldi adet oldum sandim ama bidaha hic gelmedi sizce yerlesme kanamasimidir.

Allah'ım inşallah öyledir adet oldum diye cok üzülmüştüm ama adetim gelmeyince acabami dedim sizce ne zaman test yapmaliyim
Adetin kaç gün gecikti bilmiyorum ama ben 4 5 gün geçtikten sonra tahlil yapmıştım yumurtlama kanamasından olabilir Kan ver baktır

Kızlar bunu buraya hiç atmak istemezdim ama kusura bakmayın adetime 8gün kala hafif akintimla berbaer kahverengi akintim geldi adet oldum sandim ama bidaha hic gelmedi sizce yerlesme kanamasimidir.
canım olabilir de olmayabilir de , yumurta çatladığında da bu tür kanamalar olabiliyormuş. Umarım hamilesindir ama :)

2 gün önce de benden pembemsi bir kan gel 1-2 damla bende şüphelendim 2 hafta sonra adet olmam gerekiyor bende heyecanla bekliyorum :)

Ovulasyon testiyle takip ediyordum ama bilmiyirim insallah vardir Allahim herşeyi gönlümüzce versin hayirlisi olsun ikimiz adinada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…