Yerleşme kanamasımııı lütfen yardım edinnn :(

Yerleşme kanamasımııı

• Yerleşme kanamasımıııı

OY: 1 100,0%
  • Yerleşme kanamasımıııı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

mvv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
45
23
88
28
Merhaba arkadaşlar geçen ay hamilelik şüphesi ile buraya birkaç SORU sormuştum fakat adet oldum adetimden dört gün önce adet olunca hevesim kaçtı çok kötü hissettim hamile olmadığımı öğrenince artık hiç bir belirtiye bakmayacağıma söz verdim fakat bu ay adetime bir hafta kala lekelenme tarzındaki çok az miktarda neredeyse bir damla kan gördüm adet oldum sanıp çok üzülürken devam hiç gelmedi üstüne görme diye bir şey varmış yani yerleşme kanaması acaba olabilir mi Ve o lekelenme olduğu gün o kadar çok kısık ağrım vardı ki sürekli Bakmalar oluyordu bugün de oluyor sırt ağrısı da oluyor lütfen fikirlerinizi yazar mısınız

Merhaba arkadaşlar geçen ay hamilelik şüphesi ile buraya birkaç SORU sormuştum fakat adet oldum adetimden dört gün önce adet olunca hevesim kaçtı çok kötü hissettim hamile olmadığımı öğrenince artık hiç bir belirtiye bakmayacağıma söz verdim fakat bu ay adetime bir hafta kala lekelenme tarzındaki çok az miktarda neredeyse bir damla kan gördüm adet oldum sanıp çok üzülürken devam hiç gelmedi üstüne görme diye bir şey varmış yani yerleşme kanaması acaba olabilir mi Ve o lekelenme olduğu gün o kadar çok kısık ağrım vardı ki sürekli Bakmalar oluyordu bugün de oluyor sırt ağrısı da oluyor lütfen fikirlerinizi yazar mısınız
Yerlesme kanamasi olabilir benimde adetten once olmustu bir damla falan ama adet gununu bekle sen yinede hayirlisi olsun

Adetten ne kadar önce görmüştün cnm
Tam hatirlamiyorum ama 5 6 gun once falandi sanirim.adetten uc gun once kan testinde cikmamisti gebe oldugum.adetim gelmeyince tekrar kan verdim cikti.

bnm 3 gun kala olmuştu.peçeteye geliyodu az az silince.Adet günü kesildi.çok karnım ağrıyodu

Olabilir canm bnm yerlesme kanamasi sancili oldu hatta esime adet oldum dedim snra ara ara az az gelmeye devam etti esime adet olmadigimi soylemedim olursada surpriz olsn dedim test yaptim pozitifi gordum snra dedim daha guzel oldu beklemedigi anda duydu baba olacagini
Allahim devamini getirsin isteyen herkesede nasip etsin insallah ;)

Olabilir canm bnm yerlesme kanamasi sancili oldu hatta esime adet oldum dedim snra ara ara az az gelmeye devam etti esime adet olmadigimi soylemedim olursada surpriz olsn dedim test yaptim pozitifi gordum snra dedim daha guzel oldu beklemedigi anda duydu baba olacagini
Allahim devamini getirsin isteyen herkesede nasip etsin insallah :KK66:
Ne güzel Allah sana bağışlasın bebeğini evet benimde adetime 1 hafta kala bir damla geldi bidahada gelmedi ama adet Sancısı gibi Sancı oldu bende şu an adetime 4 gün var Sırt ağrısı çok var

bnm 3 gun kala olmuştu.peçeteye geliyodu az az silince.Adet günü kesildi.çok karnım ağrıyodu
Benimde daa 6 gün varken bi Sancı girdi karnıma lavaboya gittim bi damla kan ama rengi tam kırmızı değil bidaha devamı gelmedi şaşırdım

Benim hiç ağrım olmadi kahverengi bi leke gördum sadece adetime 5 gün vardı test yaptım pozitif ikinci çizgiyi silik gördüm şuan 7 haftalık hamileyim sende olabilirsin test yap senin de çıkar çünkü bebek yerleşti bile:)

Benim hiç ağrım olmadi kahverengi bi leke gördum sadece adetime 5 gün vardı test yaptım pozitif ikinci çizgiyi silik gördüm şuan 7 haftalık hamileyim sende olabilirsin test yap senin de çıkar çünkü bebek yerleşti bile:)
Heyecanlandım ya korkuyorum yapmaya hatta almaya bile korkuyorum ya negatif çıkarsa diye. 30 Temmuz regl olmam gerekiyor o günü beklicem ama hep erken oluyorum geçen adetimde 4 gün erken oldum ondan öncekilerindede 3 ama bu kez olmak istemiyorum :((( çok üzülürüm

Heyecanlandım ya korkuyorum yapmaya hatta almaya bile korkuyorum ya negatif çıkarsa diye. 30 Temmuz regl olmam gerekiyor o günü beklicem ama hep erken oluyorum geçen adetimde 4 gün erken oldum ondan öncekilerindede 3 ama bu kez olmak istemiyorum :KK43:(( çok üzülürüm
Eğer lekelenme tarzında ve rengi kahverengi veya pembe ise ve en fazla 2 gun oluyormuş ben de sadece 1 kere oldu yani böyle işe test yap çıkacaktır kesin

Back
X