Yerleşme kanamasından anlayqn varmı .

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Kızlar yerleşme kanaması nasıl. Anlam veremedim eğer yanlış anlamazsınız görup yorum yapmak istiyen olursa özelden yazsn buraya atarsam hiç hoş karsilanmqz lütfen yardım edin

Kızlar yerleşme kanaması nasıl. Anlam veremedim eğer yanlış anlamazsınız görup yorum yapmak istiyen olursa özelden yazsn buraya atarsam hiç hoş karsilanmqz lütfen yardım edin
Kan gibi olmuyor onu söyleyim. Benimki akıntı şeklindeydi rengide kahverengi gibiydi. Böyle çamurumsu bişey

Kan gibi olmuyor onu söyleyim. Benimki akıntı şeklindeydi rengide kahverengi gibiydi. Böyle çamurumsu bişey
Anladm benimki yerleşme kanqmqsi mi bilmiyorum şeffaf akıntıyla damar damar kızarıklkk ve sonradan biraz pembemsi oldu geçti

ben de bugun gebelik testi yaptım negatif ama akşamına kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi ped taktım regl olcam sanıp geçti bidaha da gelmedi :(

Ben tam adet gunumde leke gibi gelmisti az adetin basinda gelen gibi.adet oldum sanmistim hatta.saat 6 gibi ped taktim ve saat 11 e kadar hic lavaboya gitmedim.11de gittiğimde devaminin gelmedigini gordum.normalde hic böyle olmazdi adetim.o an anladim ki hamileyim.

Ben tam adet gunumde leke gibi gelmisti az adetin basinda gelen gibi.adet oldum sanmistim hatta.saat 6 gibi ped taktim ve saat 11 e kadar hic lavaboya gitmedim.11de gittiğimde devaminin gelmedigini gordum.normalde hic böyle olmazdi adetim.o an anladim ki hamileyim.
Peki ağrınız falan varmiydi. Gebelik belirtileriniz falan. Bende bir belirti yok sadece damar damar pembe akıntı geldi dahada gelmedi .ve çok çok hafif pembemsi geldi sonra şimdide geçti adet belirtilerm yok.

Kasık ağrılarınız oluyor muydu regl sancısı gibi

Rengi kahverengi oyle çok akmaz yavaş yavaş akıntı şeklinde çamur renginde olur genelde.

Benim reglimin 28. Günü hafif içinde pembe çizgi şeklinde kan olan akıntım oldu. Sonra çoook açık sütlü kahve renginde akıntım oldu. Dedim kesin adet oluyorum. Göğüslerim falan da şişmişti. Bugün 32. günü. (Bazen 32. günlerde de regl oluyorum polikistikten dolayı) ama hala gelen giden yok. Biraz daha bekleyeyim mi test yaptırayım mı? Son ilişkinin üstünden 7 gün geçti.

benimde adet günüme 4 gün kala öyle bişey oldu sonraki gün test yaptım negatif siz kac gün sonra pozitifi gördünüz

Peki ağrınız falan varmiydi. Gebelik belirtileriniz falan. Bende bir belirti yok sadece damar damar pembe akıntı geldi dahada gelmedi .ve çok çok hafif pembemsi geldi sonra şimdide geçti adet belirtilerm yok.
test yaptınızmı

Back
X