Kan gibi olmuyor onu söyleyim. Benimki akıntı şeklindeydi rengide kahverengi gibiydi. Böyle çamurumsu bişeyKızlar yerleşme kanaması nasıl. Anlam veremedim eğer yanlış anlamazsınız görup yorum yapmak istiyen olursa özelden yazsn buraya atarsam hiç hoş karsilanmqz lütfen yardım edin
Anladm benimki yerleşme kanqmqsi mi bilmiyorum şeffaf akıntıyla damar damar kızarıklkk ve sonradan biraz pembemsi oldu geçtiKan gibi olmuyor onu söyleyim. Benimki akıntı şeklindeydi rengide kahverengi gibiydi. Böyle çamurumsu bişey
Gününüz mu geçti acaba .ben de bugun gebelik testi yaptım negatif ama akşamına kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi ped taktım regl olcam sanıp geçti bidaha da gelmedi
Peki ağrınız falan varmiydi. Gebelik belirtileriniz falan. Bende bir belirti yok sadece damar damar pembe akıntı geldi dahada gelmedi .ve çok çok hafif pembemsi geldi sonra şimdide geçti adet belirtilerm yok.Ben tam adet gunumde leke gibi gelmisti az adetin basinda gelen gibi.adet oldum sanmistim hatta.saat 6 gibi ped taktim ve saat 11 e kadar hic lavaboya gitmedim.11de gittiğimde devaminin gelmedigini gordum.normalde hic böyle olmazdi adetim.o an anladim ki hamileyim.
Kasık ağrılarınız oluyor muydu regl sancısı gibiBen tam adet gunumde leke gibi gelmisti az adetin basinda gelen gibi.adet oldum sanmistim hatta.saat 6 gibi ped taktim ve saat 11 e kadar hic lavaboya gitmedim.11de gittiğimde devaminin gelmedigini gordum.normalde hic böyle olmazdi adetim.o an anladim ki hamileyim.
benimde adet günüme 4 gün kala öyle bişey oldu sonraki gün test yaptım negatif siz kac gün sonra pozitifi gördünüzBen tam adet gunumde leke gibi gelmisti az adetin basinda gelen gibi.adet oldum sanmistim hatta.saat 6 gibi ped taktim ve saat 11 e kadar hic lavaboya gitmedim.11de gittiğimde devaminin gelmedigini gordum.normalde hic böyle olmazdi adetim.o an anladim ki hamileyim.
test yaptınızmıPeki ağrınız falan varmiydi. Gebelik belirtileriniz falan. Bende bir belirti yok sadece damar damar pembe akıntı geldi dahada gelmedi .ve çok çok hafif pembemsi geldi sonra şimdide geçti adet belirtilerm yok.
Ayni gun pozitif gordumbenimde adet günüme 4 gün kala öyle bişey oldu sonraki gün test yaptım negatif siz kac gün sonra pozitifi gördünüz
Adet oldum .test yaptınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?