- 20 Şubat 2022
- 219
- 199
- 53
- Konu Sahibi Melekk1919
-
Yerleşme kanaması görmeden reglisine 10 gün kala bile gebelik öğrenen oluyor bu tamamen döllenme ile alakalı, birde herkes yerleşme kanaması yaşamaz, olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme olduysa bir kaç güne çıkarMerhaba kızlar. 2 gündür tüm forumu 2 3 defa okudum ama sorularımın cevabını bulamadım. Son adet tarihi 14 Kasım. Döngüm 29-31 arası oluyo. Bugün döngümün 32. günü. 2 gün önce adet oluyorum sandım ama 6 7 damla açık kahverengi lekelenmem oldu sadece. Sonra kesildi beyaz akıntı başladı hala gelen giden yok.Dün akşam erken gebelik testi yaptım negatif Acaba testi erken mi yaptım eğer bu yaşadığım lekelenme yerleşme kanamasıysa testte ne zaman pozitif görürüm ?
Yerleşme kanaması olunca genelde çıkıyor kan ver istersenMerhaba kızlar. 2 gündür tüm forumu 2 3 defa okudum ama sorularımın cevabını bulamadım. Son adet tarihi 14 Kasım. Döngüm 29-31 arası oluyo. Bugün döngümün 32. günü. 2 gün önce adet oluyorum sandım ama 6 7 damla açık kahverengi lekelenmem oldu sadece. Sonra kesildi beyaz akıntı başladı hala gelen giden yok.Dün akşam erken gebelik testi yaptım negatif Acaba testi erken mi yaptım eğer bu yaşadığım lekelenme yerleşme kanamasıysa testte ne zaman pozitif görürüm ?
En son ne zmn ilişki oldu ona göre hesap edilmeli bence regle göre değilMerhaba kızlar. 2 gündür tüm forumu 2 3 defa okudum ama sorularımın cevabını bulamadım. Son adet tarihi 14 Kasım. Döngüm 29-31 arası oluyo. Bugün döngümün 32. günü. 2 gün önce adet oluyorum sandım ama 6 7 damla açık kahverengi lekelenmem oldu sadece. Sonra kesildi beyaz akıntı başladı hala gelen giden yok.Dün akşam erken gebelik testi yaptım negatif Acaba testi erken mi yaptım eğer bu yaşadığım lekelenme yerleşme kanamasıysa testte ne zaman pozitif görürüm ?
Ne yaptınız gebelik var mı inşallah vardır bende aynı durumu yasiyorumdaMerhaba kızlar. 2 gündür tüm forumu 2 3 defa okudum ama sorularımın cevabını bulamadım. Son adet tarihi 14 Kasım. Döngüm 29-31 arası oluyo. Bugün döngümün 32. günü. 2 gün önce adet oluyorum sandım ama 6 7 damla açık kahverengi lekelenmem oldu sadece. Sonra kesildi beyaz akıntı başladı hala gelen giden yok.Dün akşam erken gebelik testi yaptım negatif Acaba testi erken mi yaptım eğer bu yaşadığım lekelenme yerleşme kanamasıysa testte ne zaman pozitif görürüm ?
Canım son 2 aralıkta regli oldum 15 aralık yumurtlama günü şuan reglime 10Yerleşme kanaması görmeden reglisine 10 gün kala bile gebelik öğrenen oluyor bu tamamen döllenme ile alakalı, birde herkes yerleşme kanaması yaşamaz, olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme olduysa bir kaç güne çıkar
Lekelenme regliye 5 gün kala olur canım yumurtlama olduğu için olabilirCanım son 2 aralıkta regli oldum 15 aralık yumurtlama günü şuan reglime 10
Gün var 2/3 gündür lekenmemem oluyor sebebi szce nedir ?
Ovulasyon yaptım yumurtlama yok en son yumurtlama 15 aralık ve 18 aralıkta olduLekelenme regliye 5 gün kala olur canım yumurtlama olduğu için olabilir
Valla kuzum ne desem yalan olur ben burda regliye 5 gün kala yerleşme kanaması olur diye okudum erken olan var mı bilmiyorumOvulasyon yaptım yumurtlama yok en son yumurtlama 15 aralık ve 18 aralıkta oldu
Ahahahha benimde aşkım kafam karıştı vallahiValla kuzum ne desem yalan olur ben burda regliye 5 gün kala yerleşme kanaması olur diye okudum erken olan var mı bilmiyorum
Zor işler yaAhahahha benimde aşkım kafam karıştı vallahi
Dün yaptım negatifZor işler yaherkes yerleşme kanaması da görmez test yaptınız mı
Bekleyin 3 4 gün daha bence inşallah görürsünüz pozitifiDün yaptım negatif
Adete kaç gün kala oldu canımBen 4 defa hamile kaldım hepsin de de yaşadım,en son kanamamdan 2 gün sonra idrarda çıkmıştı
benim geç döllenme oldu canım adetten 4 günsonra geldiAdete kaç gün kala oldu canım
Tarihlerimiz aynı benimde adet öncesi olan göğüsler de hassasiyet başladı en son böyle olduğumda baya erken adet olmuştum bu seferde farkı olan tek karıncalanma ve kaşınmaOvulasyon yaptım yumurtlama yok en son yumurtlama 15 aralık ve 18 aralıkta oldu
Canım şimdi ovulasyon testi yaptım regle 4 gün var çift çizgiTarihlerimiz aynı benimde adet öncesi olan göğüsler de hassasiyet başladı en son böyle olduğumda baya erken adet olmuştum bu seferde farkı olan tek karıncalanma ve kaşınma
Canım şimdi ovulasyon testi yaptım regle 4 gün var çift çizgi
Yeniden mi yumurtlama yoksa gebelik belirtisi mi ?Canım şimdi ovulasyon testi yaptım regle 4 gün var çift çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?