Yerlesme kanamasından sonra adet oldum benim gibi olan var mi?

Meryem9090

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
6
1
6
34
Merhaba arkadaslar
Ben adetten 1 hafta önce yerlesme kanamasi kahverengi şeklinde gördüm 3 gün sürdü. Öncesinde ise kasık ağrıları ve sancilarim vardı. Erken gebelik testi yaptım hemde 2 kere ve 3 gün arayla. Her ikisinde testte de silik de olsa 2. Çizgi çıktı.. kime göstersem hamilesin ama daha çok erken adetin geçene kadar bekle dediler.
Vee bugün adetime tam 3 gün varken adet oldum.. adet olmama rağmen bugün yine test yaptım ve silikde olsa çizgi yok-tu...
Sizce ben hamile kaldım mı kalmadım mi..?
Yoksa hamile kaldım da üzerine mi adet göruyorum..
Tahminleriniz nelerdir..?

Merhaba arkadaslar
Ben adetten 1 hafta önce yerlesme kanamasi kahverengi şeklinde gördüm 3 gün sürdü. Öncesinde ise kasık ağrıları ve sancilarim vardı. Erken gebelik testi yaptım hemde 2 kere ve 3 gün arayla. Her ikisinde testte de silik de olsa 2. Çizgi çıktı.. kime göstersem hamilesin ama daha çok erken adetin geçene kadar bekle dediler.
Vee bugün adetime tam 3 gün varken adet oldum.. adet olmama rağmen bugün yine test yaptım ve silikde olsa çizgi yok-tu...
Kimyasal gebelik olabilir hamile kalıp kalmadığınızi öğrenmek istiyorsanız kan testi yaptırabilirsiniz sağlık ocağında

Kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek. Bir kan testi verebilirsiniz ve kadın doğum dr gidip muayene olmanızda fayda var. Bir sonraki dönem için kontrol yapılır

Erken gebelik testleri yanıltıcı oluyor

Kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek. Bir kan testi verebilirsiniz ve kadın doğum dr gidip muayene olmanızda fayda var. Bir sonraki dönem için kontrol yapılıryarin
Yarın doktora gidicem çünkü çok fecii sancım var sabahtan beri.. Bir sonraki dönem için dediğiniz gibi daha mantıklı olur

Merhaba arkadaslar
Merhaba benimde adetime 7 gun vardi ama kahverengi sekilde lekelenme geldi bugun.30 yasindayim ilk defa boyle bisey basima geldi.Bu arada depremzedeyim cok stresliydim ondan olurmu acaba

Bende depremzedeyim. Depremde adetimin son günüydü. Dün önce kahverengi sonra pembe akıntım oldu bitti sandım sabah bel ağrısı ve daha çok kahverengi akıntıyla uyandm kan verdim 1.20 çıktı gebElik yok dedi doktor ama akıntı mi adet mı hala bilmiyorum stresten de olabilir

Bende depremzedeyim. Depremde adetimin son günüydü. Dün önce kahverengi sonra pembe akıntım oldu bitti sandım sabah bel ağrısı ve daha çok kahverengi akıntıyla uyandm kan verdim 1.20 çıktı gebElik yok dedi doktor ama akıntı mi adet mı hala bilmiyorum stresten de olabilir
Stresten bende öyle erken âdet oldm 9 Şubat'ta oldum ama şuan adetim gecikti ve galiba gebeyim bu sefer ve sizede çok geçmiş olsun 😞

Mrb arkadaşlar bende martta aşılama oldum ve aşılamanın 13 .günü test yaptim az da olsa cok ince bir çizgi çıktı üzerinden kahverengi bir akıntı geldi ondan sonra da adet oldum ama adetim 2 gün tek sürdü bu nedir arkadaşlar yardimci olursanız cok sevinirim

Mrb arkadaşlar bende martta aşılama oldum ve aşılamanın 13 .günü test yaptim az da olsa cok ince bir çizgi çıktı üzerinden kahverengi bir akıntı geldi ondan sonra da adet oldum ama adetim 2 gün tek sürdü bu nedir arkadaşlar yardimci olursanız cok sevinirim
Merhaba sonucunuz ne oldu

Merhaba arkadaslar
Bende 14 şubatta adet olacakken 7 şubatta pembe başlayıp kahverengiye çalan 2 günlük akıntım oldu daha sonra gebelik testi yaptım negatif adetimin gecikmesini bekledim test yaptım negatif bugün 28 şubat ve gecikmenin 15. Günü adet oldum ne olduğunu hiç anlamadım

Back
X