Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın cezaları bi bitin be. Görmek zorunda mıyız sizin şeyinizin kanını!!! İsteyene özelden at bu ne böyle.
Bekle demesi kolay gebelik heyecanı sanki sen hiç tatmadın mı hamileliği sen rahat olabilir sin ama ben değilim işde özür diledik ya işdeBi kaç gün bekle test yap falladdin miyiz biz
Kolay olmadığını biliyorum bende 2 sene bekledim ama burda sana olumlu yada plumsuz crvap vermemizin bi.faydası olmicak . Böyle iğrençliklere gerek yok .Bekle demesi kolay gebelik heyecanı sanki sen hiç tatmadın mı hamileliği sen rahat olabilir sin ama ben değilim işde özür diledik ya işde
Ya cidden hamile kalmış bi bayan olarak belli üstüne görmüş yaşamış olabilirsin. Görüntü güzel değil ben de farkındayım sildim zaten özür diledik of ne bileyim ya heyecandan naptıgımı şaşırdım bende kusura bakmayın belki yaşayan varda bilir sandım ne bileyim hepiniz pinpirikli olduğunu
Oldu o zamsn bende hem özür fileyeyim hem kakamın resmini atsyım hoş mu karşılarsınBekle demesi kolay gebelik heyecanı sanki sen hiç tatmadın mı hamileliği sen rahat olabilir sin ama ben değilim işde özür diledik ya işde
Tamm kız kusura bakmaKolay olmadığını biliyorum bende 2 sene bekledim ama burda sana olumlu yada plumsuz crvap vermemizin bi.faydası olmicak . Böyle iğrençliklere gerek yok .
Atan herkese de tepkim bu.Tamm kız kusura bakmaBende 2 sene bekledim yaşayan varsa hani belki cevap verir düşündüm ne bileyim pinpirikli karılara denk gelecegımi
normalde herkes atar ondan dedim
Oldu o zamsn bende hem özür fileyeyim hem kakamın resmini atsyım hoş mu karşılarsılan
İyide ben KAKAMI GÖNDERDİMOldu o zamsn bende hem özür fileyeyim hem kakamın resmini atsyım hoş mu karşılarsın
4 yıl bekledim... Kolay bir süreç olmadığını biliyorum ama bir gün olsun böyle şeyler paylaşmadım. Rabbim gönlüne göre versin ama kimsenin midesini kaldırmaya hakkın yok bu kim olursa olsun sadece senin için değil. Böyle saçma sapan foto koyan herkes için geçerli...Ya cidden hamile kalmış bi bayan olarak belli üstüne görmüş yaşamış olabilirsin. Görüntü güzel değil ben de farkındayım sildim zaten özür diledik of ne bileyim ya heyecandan naptıgımı şaşırdım bende kusura bakmayın belki yaşayan varda bilir sandım ne bileyim hepiniz pinpirikli olduğunu
PAYLAŞANLARA VARMIŞ BENDE Bİ ŞANSIMI DENEYEYİM DEDİM4 yıl bekledim... Kolay bir süreç olmadığını biliyorum ama bir gün olsun böyle şeyler paylaşmadım. Rabbim gönlüne göre versin ama kimsenin midesini kaldırmaya hakkın yok bu kim olursa olsun sadece senin için değil. Böyle saçma sapan foto koyan herkes için geçerli...
HE TAMMOldu o zamsn bende hem özür fileyeyim hem kakamın resmini atsyım hoş mu karşılarsın