Yerleşme kanamasının olmaması bebeğin tutubmadığına mı işaret

Smykzlhnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
97
24
3
27
Ben bugün idrar testi yaptım ve iki çizgi de çok belirgin çıktı. Ama ne yerleşme kanaması oldum ne mide bulantım var . İlk zamanlar gögüslerde aşırı ağrı vardı şimdi azaldı. Tek belirti kasık ağrısı bir de akıntı fazlalığı .Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olma ihtimali var mı

Ben bugün idrar testi yaptım ve iki çizgi de çok belirgin çıktı. Ama ne yerleşme kanaması oldum ne mide bulantım var . İlk zamanlar gögüslerde aşırı ağrı vardı şimdi azaldı. Tek belirti kasık ağrısı bir de akıntı fazlalığı .Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olma ihtimali var mı
Hayır bebek tutunduğu için bazı kadınlarda olur bu durum

Yerleşme kanaması herkeste olmaz hatta çok sık görülen bir şey de değildir. Bütün sorularınızın cevabı hayır.

Mide bulantısı 6. Hafta civarı başlar ama o da herkeste olmaz. Bulantısız hamilelik geçiren çok insan var.

Kan testi yaptırın, ona göre doktor randevusu alın.

Yerleşme kanaması herkeste olmaz hatta çok sık görülen bir şey de değildir. Bütün sorularınızın cevabı hayır.

Mide bulantısı 6. Hafta civarı başlar ama o da herkeste olmaz. Bulantısız hamilelik geçiren çok insan var.

Kan testi yaptırın, ona göre doktor randevusu alın.
Yarın kan testi vereceğim inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Kanamam olmadı sorun bu kimyasal gebelikte kanama olmuyot herhalde dimi?
Arkadaşım ne alaka kimyasal gebelikte kanama olmuyor? Nereden duydunuz bunu? Kim dedi hamilelikte illa kanama olacak ki sağlıklı olduğu anlaşılsın diye? Nolur biraz araştırın okuyun ya. Nolur.

Yarım yamalak bilgilerle doldurmuşsunuz kafanızı, kendinizi boşu boşuna strese sokuyorsunuz. Gebelikte stres de tehlikeli.

Benim ilk hamileliğimde yerleşme kanaması olmadı sorunsuz hamilelik geçirdim ikinci hamileliğimde adetimden 5 gün önce hafif kanamam oldu yerleşme kanaması sandım dış gebelik çıktı kanama olmaması daha iyi yani boşuna kendinizi üzmeyin

Benim ilk hamileliğimde yerleşme kanaması olmadı sorunsuz hamilelik geçirdim ikinci hamileliğimde adetimden 5 gün önce hafif kanamam oldu yerleşme kanaması sandım dış gebelik çıktı kanama olmaması daha iyi yani boşuna kendinizi üzmeyin
Çok geçmiş olsun güzel yorumunuz için teşekkürler

Her kadinda olmaz. Test cift cizgiyse bunu niye dert edindiniz anlamadim. Hayirli olsun sonuca bakin siz

Bende aynı senin gibiyim canım önceli düşüklerimde hep kanamam olurdu yerleşme kanamasıda dahil histereskopi oldum polip vardı onu aldırdık şuan son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim kanda verdim hatta yarın kontrolüm var benimde bu sefer hiç kanamam olmadı çok şükür sadece göğüslerim ağrıyor bazende kasıklarda sızı bu kadar inşallah hep böyle devam eder sorunsuz bir şekilde sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alırız 😍

Bende aynı senin gibiyim canım önceli düşüklerimde hep kanamam olurdu yerleşme kanamasıda dahil histereskopi oldum polip vardı onu aldırdık şuan son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim kanda verdim hatta yarın kontrolüm var benimde bu sefer hiç kanamam olmadı çok şükür sadece göğüslerim ağrıyor bazende kasıklarda sızı bu kadar inşallah hep böyle devam eder sorunsuz bir şekilde sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alırız

Herkes de yerleşme kanaması olacak diye bir durum yok. Herkesin bedeni kendine özel. Her belirtiyi tüm yoğunluğuyla yaşayan da var hiç bir belirti yaşamayan da var. Fakat karında ya da kasıkta şiddetli ağrı, adet arası kanama ve halsizlik varsa dış gebelik olabilir. Acil doktorunuzla görüşmeniz gerekir.

Back
X